Breaking News

Ε. Βαΐτσου: «Δεν πιστεύω σε βιολογικά καμπανάκια - Καμπάνα είναι τα πρέπει των άλλων που σου πιπιλίζoυv τα αυτιά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Τετάρτης (26/10), ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο πλατό του «The 2Night Show» την Ελένη Βαΐτσου, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά «Η δική μας οικογένεια». Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός δήλωσε:

«Κατάγομαι από τη Φθιώτιδα, μεγάλωσα στην Κάτω Τιθορέα, όπου παρέμεινα μέχρι την τρίτη Λυκείου. Στο Γυμνάσιο είχα βαρεθεί, ήθελα να φύγω. Ήθελα να γίνω πυρηνικός φυσικός, τελικά σπούδασα Οικονομικά. Ήθελα να σπουδάσω, αλλά ήταν και το μέσο μου για να φύγω από το χωριό και να έρθω στην Αθήνα. Αν αποφασίσεις να μείνεις στην επαρχία, σε ένα χωριό, δεν έχεις πολλές επιλογές, οπότε αναγκαστικά κάνεις οικογένεια. Εγώ αυτό δεν το ήθελα...

Στο Γυμνάσιο είχα αφίσα του Αλέξη Γεωργούλη πάνω από το κρεβάτι μου, τότε είχε βγει η σειρά "Είσαι το ταίρι μου" και έγινε χαμός. Όταν τον συνάντησα από κοντά, είχε πλέον απομυθοποιηθεί όλο αυτό γιατί ήμουν ήδη στο χώρο. Πριν από την αφίσα του Γεωργούλη, είχα μία του Λεονάρντο Ντι Κάπριο από τον Τιτανικό.

Σαν φοιτήτρια πέρασα φανταστικά. Παράλληλα με τις σπουδές μπήκα και σε μια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα. Όταν τελείωσα με το πτυχίο και άρχισα να δουλεύω πάνω στα Οικονομικά, εκεί κατάλαβα ότι προτιμώ να είμαι στο θέατρο παρά κλεισμένη σε ένα γραφείο. Οι δικοί μου το δέχτηκαν πολύ ήρεμα όταν τους είπα ότι θα πάω σε δραματική σχολή.

Στο "Μπρούσκο" πέρασα από κάστινγκ. Όταν χτύπησε το τηλέφωνό μου ήμουν στο θέατρο, είχα παραστάσεις τότε. Δεν χάρηκα γιατί δεν ήξερα τι να περιμένω. Η σειρά κράτησε τέσσερα χρόνια. Μετά από το "Μπρούσκο" πήρα την τελική απόφαση ότι θα είμαι ηθοποιός, δεν ήθελα να κάνω κάτι άλλο επαγγελματικά.

Δεν υπάρχει στη σκέψη μου το να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Σοβαρή πρόταση γάμου δεν έχω δεχθεί, στην πλάκα πολλές... Νομίζω ότι αν έρθει η στιγμή που το timing είναι το σωστό, είμαι δηλαδή με έναν άνθρωπο και θέλουμε τα ίδια πράγματα, θα το καταλάβουμε, θα το συζητήσουμε και πολύ απλά θα αποφασίσουμε ό,τι είναι να αποφασίσουμε. Άμα είσαι με έναν άνθρωπο και πορεύεσαι και έχεις την ίδια κατεύθυνση, δεν είναι ανάγκη να γίνουν ούτε προτάσεις γάμου ούτε τίποτα. Το σημαντικό είναι η συντροφικότητα και να είσαι εντάξει εκεί που είσαι.

Δεν έχει χτυπήσει το "καμπανάκι" της μητρότητας, δεν πιστεύω σε καμπανάκια. Καμπάνα είναι αυτά τα "πρέπει" των άλλων που σου πιπιλίζoυv τα αυτιά και σου λένε "πόσο χρονών είσαι, έχεις μεγαλώσει, πότε θα κάνεις παιδιά, πότε θα κάνεις οικογένεια, πότε θα δούμε εγγονάκια". Αυτά είναι τα "καμπανάκια". Δεν υπάρχει, πιστεύω, βιολογικό καμπανάκι. Μέσα μου δεν έχω νιώσει καθόλου ότι θέλω γιατί μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί να είμαι με κάποιον που να μου το βγάλει αυτό και να πω "ναι". Βασικά δεν θέλω να το κάνω αυτό για μένα. Μπορεί να είναι λίγο εγωιστικό, αλλά υπάρχουν πολλές γυναίκες που από πολύ μικρή ηλικία ξέρουν ότι θέλουν να γίνουν μητέρες. Είναι στον άνθρωπο, στον χαρακτήρα, στο πώς μεγαλώνεις, στο τι έχεις στο μυαλό σου και στο τι πιστεύεις ότι σου πηγαίνει».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.