Breaking News

Γ. Βαλτινός: «Ήμουν 20 ετών όταν γνώρισα τον πατέρα μου, πρώτος έκλαψε εκείνος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Βαλτινός ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show», το βράδυ της Τρίτης (11/10).

Ο αγαπημένος ηθοποιός μοιράστηκε αναμνήσεις ζωής που τον στιγμάτισαν, όπως η συνάντησή του με τον Πωλ Νιούμαν, η φιλία του με τον χαρισματικό Δημήτρη Χορν, αλλά και η δυνατή σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Επίσης, μίλησε με ενθουσιασμό για την παράσταση «Da», στην οποία πρωταγωνιστεί, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι αποτελεί για τον ίδιο ένα «έργο ψυχής».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση του με τον πατέρα του και στην πρώτη τους συνάντηση σε ηλικία 20 ετών. 

«Ήμουν περίπου 20 ετών όταν γνώρισα τον πατέρα μου. Είχαν χωρίσει οι δικοί μου από όταν ήμουν ενός έτους και τον είδα μετά από 20 χρόνια, τότε που γύρισε από την Αμερική. Υπήρχε πατριός. Δεν αντικαταστάθηκε η απουσία του πατέρα μου, υπήρχε η έλλειψη. Πιθανόν να υπάρχει ακόμα, αν σκάψουμε βαθύτερα. Ωστόσο, μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας, τα ξεπερνάς αυτά τα πράγματα. Και νιώθεις και όμορφα που τα ξεπέρασες και συγχώρεσες κάποιες καταστάσεις που σε πόνεσαν» εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Και πρόσθεσε: «Βρεθήκαμε σε ουδέτερο έδαφος... Ήρθε από την Αμερική ο πατέρας μου και συναντηθήκαμε στο σπίτι μιας θείας. Άνοιξα την πόρτα εγώ και κοιταχτήκαμε αρκετή ώρα. Νίκησα, πρώτος έκλαψε εκείνος... Τον συγχώρεσα αμέσως, πριν τον δω. Οι άνθρωποι τότε δεν ήταν τόσο ενημερωμένοι, μπορούσαν να χωρίσουν για ασήμαντη αφορμή και να το κρατήσουν γιατί δεν υπήρχαν οι μηχανισμοί, η πληροφόρηση και η γνώση για να ξαναενωθούν ή να ξεπεράσουν κάποια προβλήματα. Εγώ αυτό το κατάλαβα κάποια στιγμή και τελείωσαν όλα μέσα μου. Βέβαια δεν ξέρω αν ένα αγόρι, όταν λείπει ο πατέρας του σχεδόν σε όλη του τη ζωή, τι αφήνει μέσα του. Εγώ προσπάθησα να μην μου αφήσει τίποτα κι όλα αυτά τα πράγματα που με πόνεσαν, να τα κρατήσω στο μυαλό μου και να πω ότι δεν θέλω να τα κάνω στους άλλους».

Δείτε στο βίντεο του ΑΝΤ1 ολόκληρη τη συνέντευξη.