Breaking News

Βέρα Μακρομαρίδου: Ο «περιπτεράς» της ζωής της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Βέρα Μακρομαρίδου φιλοξενήθηκε στο χθεσινοβραδινό «The 2Night Show» της Δευτέρας (10/10). Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός, 
που υποδύεται την «Ασπα» στον «Σασμό», μοιράστηκε σημαντικές στιγμές από την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για την υποκριτική της πορεία μέχρι να βρεθεί στον «Σασμό», ενώ αναφέρθηκε στην κακoποίηση που έχει βιώσει ο χαρακτήρας της στη σειρά του Alpha και αποκάλυψε τα μηνύματα που δέχτηκε.

Η Βέρα Μακρομαρίδου αναφέρθηκε και στη μητέρα της, η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Επίσης, μίλησε για τον σύντροφό της, τον ηθοποιό Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Ήλιος», ενώ τη φετινή σεζόν συμμετέχει στο σίριαλ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Τον περασμένο Μάιο, ο ίδιος είχε αποκαλύψει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι εργάζεται παράλληλα στο περίπτερο του πατέρα του στην Ηλιούπολη. 

«Ο "περιπτεράς" της ζωής μου είναι ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου. Δουλεύαμε μαζί στο θέατρο, αλλά δεν συμπαθιόμασταν καθόλου. Τον θεωρούσα αρκετά αδύνατο και δεν μου άρεσε στην αρχή, αλλά μετά ήρθε η καραντίνα και πήγα προς το περίπτερο. Είχαμε μια κοινή συνομιλία με όλο τον θίασο και ο Αλέξανδρος γκρίνιαζε πολύ που δούλευε στο περίπτερο... Από αλληλεγγύη, του πήγα μια μέρα στο περίπτερο ένα τοστάκι, άλλη μια μέρα έκανα το ίδιο και κάπως έτσι ξεκίνησε. Είμαστε μαζί 2,5 χρόνια. Τώρα, που συμμετέχει στη σειρά "Χαιρέτα μου τον πλάτανο", δεν πάει συχνά στο περίπτερο», εξομολογήθηκε η Βέρα Μακρομαρίδου.

Δείτε στο βίντεο του ΑΝΤ1 ολόκληρη τη συνέντευξη.