Breaking News

Σ. Χρηστίδου - Θ. Μαραντίνης: Ένοχος ο τραγουδιστής, 12 μήνες φυλάκιση με αναστολή - Δεν κατέβαλε διατροφή (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή ο Θοδωρής Μαραντίνης, καθώς φέρεται να μην πλήρωνε στην πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου, τη διατροφή των παιδιών τους.

Όπως αναφέρει το Star.gr, το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στο κτήριο 9 της πρώην Σχολής Ευελπίδων το πρωί της Τρίτης (4/10), καθώς ο frontman των Onirama φέρεται να μην πλήρωνε το απαιτούμενο χρηματικό ποσό που είχε οριστεί για τη διατροφή των δύο τους παιδιών. Γι' αυτόν τον λόγο, η παρουσιάστρια προχώρησε σε αγωγή για παραβίαση προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Στο πλευρό του τραγουδιστή ήταν ο πατέρας του, ενώ με την παρουσιάστρια πήγε η κουμπάρα της, Χριστίνα Κοντοβά και ο κουμπάρος του πρώην ζευγαριού και νονός του παιδιού τους, Παύλος Σταματόπουλος. 

Ο Θοδωρής Μαραντίνης κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Ο τραγουδιστής ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι καταβάλλει όσα χρήματα μπορεί, καθώς αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα τα τελευταία δύο χρόνια. 

Βγαίνοντας από τη δικαστική αίθουσα, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε στους δημοσιογράφους, εμφανώς στεναχωρημένη: «Επειδή υπάρχουν δύο παιδιά, δε θέλω να μιλήσω καθόλου γι' αυτό. Ζητώ συγγνώμη ειλικρινά γιατί κάνετε αυτό που κάνουμε κι εμείς...».