Breaking News

«Έφυγε» στα 34 του ο Aaron Carter (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή χθες (Σάββατο, 5/11), σε ηλικία μόλις 34 ετών, ο τραγουδιστής και ηθοποιός Aaron Carter.

Αρχικά το TMZ μετέδωσε ότι ο Aaron Carter βρέθηκε νεκρός στη μπανιέρα του, στο σπίτι του στην Καλιφόρνια. 

Η εκπρόσωπος Alejandra Parra από το Τμήμα Σερίφη της Κομητείας του Λος Άντζελες είπε ότι υπήρξε κλήση για ένα σπίτι στο Valley Vista Drive, στο Lancaster, λίγο πριν τις 11 το πρωί του Σαββάτου, όπου βρήκαν «ένα νεκρό άτομο». Ωστόσο δεν ανακοίνωσε το όνομα του τραγουδιστή.

Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε ένας εκπρόσωπος του μεγαλύτερου αδερφού του, Nick Carter, ο οποίος ανακοίνωσε ότι ο Aaron έφυγε από τη ζωή.

Σύμφωνα με το NBC News, είπε μεταξύ άλλων: «Είμαστε εξαιρετικά λυπημένοι και συγκλονισμένοι που επιβεβαιώνουμε το θάνατο του Aaron Carter. Αυτή τη στιγμή διερευνάται η αιτία του θανάτου του. Ζητάμε να δώσετε χρόνο στην οικογένεια, θα έχουν περισσότερες πληροφορίες όταν είναι διαθέσιμες».

Να σημειωθεί ότι ο αδερφός του, o Nick Carter, είχε γίνει ευρέως γνωστός ως μέλος του μουσικού συγκροτήματος των Backstreet Boys.

Ο Aaron Carter έγινε αρχικά γνωστός - σε μικρή ηλικία - ως ποπ σταρ τη δεκαετία του 1990. Κυκλοφόρησε το πρώτο του ομότιτλο στούντιο άλμπουμ το 1997 και ακολούθησε το "Aaron's Party (Come Get It)" το 2000, το οποίο έγινε τριπλά πλατινένιο. Περιλάμβανε τα επιτυχημένα σινγκλ "I Want Candy" και "That's How I Beat Shaq".


Στη συνέχεια ασχολήθηκε με την υποκριτική και εμφανίστηκε στη σειρά "Lizzie McGuire" του Nickelodeon, όπως και στο "7th Heaven" του WB. Επίσης, συμμετείχε και στο χορευτικό σόου του ABC "Dancing With the Stars". 

Ο Aaron Carter «άνοιγε» τις συναυλίες για το γκρουπ Backstreet Boys του μεγάλου αδελφού του, Nick Carter.

Να σημειωθεί ότι αυτός και τα αδέρφια του είχαν το δικό τους τηλεοπτικό ριάλιτι, "House of Carters", το οποίο προβλήθηκε το 2006.

Ο Aaron Carter απέκτησε έναν γιο στις 22 Νοεμβρίου 2021 με την τότε αρραβωνιαστικιά του Melanie Martin. Τον Σεπτέμβριο του 2022, οδηγήθηκε σε απεξάρτηση, δίνοντας μάχη με τον εθισμό του στα ναρκωτικά, μετά την απώλεια της επιμέλειας του παιδιού του.

Τα τελευταία χρόνια, είχε μιλήσει για τον εθισμό του στα ναρκωτικά. Μάλιστα το 2019, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του στην τηλεοπτική εκπομπή "The Doctors", είπε ότι έδινε μάχη με το άγχος και τη μανιοκατάθλιψη.



Με πληροφορίες από: NBC News