Breaking News

Αλέξης Βιδαλάκης: «Ήταν καλός άνθρωπος αλλά σχέση πατέρα - γιου δεν συνάψαμε ποτέ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «The 2Night Show» ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης (9/11) ο Αλέξης Βιδαλάκης, ο οποίος μίλησε - μεταξύ άλλων - για τα παιδικά του χρόνια, τη βαθιά θρησκευτική νοοτροπία της οικογένειας που μεγάλωσε και τον Μένιο που υποδύεται στη σειρά «Εκτός Υπηρεσίας».

Επίσης, ο Αλέξης Βιδαλάκης αναφέρθηκε και στο χάσμα γενεών που υπήρχε στη σχέση με τον πατέρα του.

Ο νεαρός ηθοποιός εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Ο πατέρας μου παντρεύτηκε στα 35 και με έκανε στα 55 του. Δεν ήταν μεγάλος, αλλά ήταν συνταξιούχος. Αυτό τον πλήγωσε πολύ γιατί ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος. Γενικότερα ήταν λίγο απόμακρος σαν μπαμπάς, οπότε οι σχέσεις μας ήταν πολύ τυπικές. Ήταν πολύ καλός κι ευγενικός άνθρωπος, τον αγαπούσαν όλοι, όπως κι εμείς, αλλά σχέση πατέρα - γιου δεν συνάψαμε ποτέ. Δεν ήταν άσχημες οι σχέσεις μας...».

Και πρόσθεσε: «Ο μπαμπάς "έφυγε" πριν από επτά χρόνια, εγώ ήμουν τότε 30 ετών... Από τα 18 μου και μετά, που έφυγα για σπουδές, δεν βρεθήκαμε πολύ στην Κρήτη, μόνο σε γιορτές. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, αλλά δεν είχαμε τη σχέση πατέρα - γιου. Μπορεί ένας άνθρωπος να είναι εξαιρετικός, αλλά να μην μπορέσει ποτέ να επικοινωνήσει με το παιδί του, συμβαίνει αυτό. Επίσης, ένας πατέρας μπορεί να είναι πολύ στοργικός και να είναι πολύ βίαιος... Ο μπαμπάς μου είχε χιούμορ. Αυτοσαρκαζόταν και πάντα έκανε μια πλάκα, ένα αστείο κι έφευγε».

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.