Breaking News

Α. Μπουρδούμης: Η εξομολόγηση για την αδερφή του από την Κολομβία - «Χτίσαμε τη σχέση μας από το μηδέν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με αφορμή την παράσταση «Η Αυλή των Θαυμάτων» στο θέατρο Παλλάς, στην οποία πρωταγωνιστεί, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη παντρεύτηκαν στα τέλη Ιουνίου του 2020 και τον επόμενο μήνα γεννήθηκε ο γιος τους, Αναστάσης.

«Ο Αναστάσης και η Λένα είναι η ουσία της ζωής μου. Ο γιος μου είναι ο πρίγκιπας μας, αυτός που οδηγεί την "κούρσα. Στη ζωή μου, υπάρχει προ Λένας Δροσάκη και μετά Λένας Δροσάκη εποχή. Πορευόμαστε μαζί στα άσχημα και τα όμορφα», τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.

Μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε για τον πατέρα του και την αδερφή του από την Κολομβία. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε:

«Ο πατέρας μου ήταν μετανάστης. Όταν ήταν 11 χρονών ταξίδεψε με την οικογένειά του στη Βραζιλία, τον παππού του και τις δύο αδερφές του. Όταν γύρισε στην Ελλάδα, προσπάθησε να φτιάξει τη δική του πατρίδα. Ήταν ένας μποέμ τύπος. Μετά απέκτησε μία πρώτη οικογένεια, με μία Κολομβιάνα. Έχω μία αδερφή από την Κολομβία, είναι 12 χρόνια μεγαλύτερη μου, αλλά έχουμε πολύ καλές σχέσεις. 

Με την αδερφή μου δεν είπαμε ότι, επειδή είμαστε αδέρφια, πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε καλή σχέση. Τη χτίσαμε τη σχέση μας από το μηδέν. Εκείνη ήρθε πρώτη φορά όταν ήταν 18 ετών, εγώ ήμουν μικρός... Ήρθε και αργότερα με τα παιδιά της, αλλά τους επισκέφτηκα κι εγώ. Θυμάμαι την πρώτη φορά που πήγα στην Κολομβία, πήγαμε στο σχολείο της μεγάλης κόρης της... Είδα το όνομά της, Σοφία Ρομέρο Μπουρδούμης, ήταν συγκινητικό...

Η μητέρα μου αποδέχτηκε αμέσως την αδερφή μου και ήταν πολύ χαρούμενη. Έχουν πολύ καλές σχέσεις».

Δείτε το βίντεο του Mega.