Breaking News

Ανατροπή: Εκτός GNTM το Golden Pass - Αποχώρησε με δάκρυα η Κάτια Κιζίμα (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανατρεπτική ήταν η εξέλιξη στο επεισόδιο που προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Τρίτης (15/11), καθώς αποχώρησε η Κάτια Κιζίμα, η οποία είχε κερδίσει το Golden Pass και μπήκε απευθείας στο σπίτι του GNTM.

Στη νέα δοκιμασία αποχώρησης, ο Τάσος Σοφρωνίου, ο Γιώργος Καράβας και η Mary Vitinaros καλωσόρισαν τις 13 διαγωνιζόμενες στο location της φωτογράφισης, ζητώντας τους να ποζάρουν ως... υπερπλούσιες Ιταλίδες στο Αμάλφι. Τα μοντέλα κλήθηκαν να φωτογραφηθούν εν πλω για την καμπάνια γνωστού τζιν, σε τρία διαφορετικά σημεία ενός ονειρεμένου ιστιοπλοϊκού. Οι λήψεις τους έφεραν την υπογραφή του καταξιωμένου φωτογράφου μόδας, Νίκου Βαρδακαστάνη.


Στο πλατό οι διαγωνιζόμενες στάθηκαν απέναντι από τους κριτές. Τις χειρότερες φωτογραφίες είχαν η Μαρία Κώστα και η Κάτια Κιζίμα.

Η Κάτια Κιζίμα, η οποία έλαβε αυστηρή κριτική για τη φωτογραφία της, ανακοίνωσε με δάκρυα στα μάτια ότι θέλει να αποχωρήσει, καθώς - όπως τόνισε - έχει φτάσει στα όριά της και δεν μπορεί να αντέξει άλλο.

«Θέλω να αποχωρήσω, έχω φτάσει στα όρια μου. Έχω πιεστεί και θέλω να αποχωρήσω. Έχω σκεφτεί καλά την απόφασή μου... Με ενοχλεί η σκληρή κριτική, απογοητεύτηκα με την απόδοση που είχα γιατί δεν ένιωθα καλά στο σετ...» είπε, μεταξύ άλλων, η Κάτια στη Βίκυ Καγιά.

Οι κριτές στεναχωρήθηκαν με την απόφαση της Κάτιας, σημειώνοντας ωστόσο πως έτσι κι αλλιώς εκείνη θα αποχωρούσε, καθώς η φωτογραφία της Μαρίας ήταν λίγο καλύτερη από τη δική της.

«Για να ηρεμήσω κι εσένα Μαρία, η Κάτια θα έφευγε έτσι κι αλλιώς», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.



Με καταγωγή τόσο από την Κύπρο όσο και από την Ουκρανία, η Κάτια πήγε στο GNTM για να βάλει... γκολ. Η 29χρονη έπαιζε ποδόσφαιρο στην Εθνική Κύπρου για πολλά χρόνια. Έχει εμπειρία στο μόντελινγκ, το οποίο ήρθε απρόοπτα στη ζωή της και μέσω του Instagram. Αμέσως βρήκε πρακτορείο κι από τότε εργάζεται ως επαγγελματίας μοντέλο.

Μετά την αποχώρηση της Κάτιας, 12 μοντέλα συνεχίζουν το ταξίδι τους στο GNTM, με στόχο την κατάκτηση του τίτλου.