Breaking News

Asia Express - Γιάννης Αϊβάζης: «Δεν υπάρχει αλληλεγγύη, μας την έκανε πάλι η Κολέτσα!» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Asia Express, που προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου, η περιπέτεια στα χνάρια του δράκου συνεχίστηκε στην Ταϊλάνδη, την τελευταία χώρα της μοναδικής διαδρομής του συναρπαστικού ταξιδιωτικού παιχνιδιού.

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Μαυρίδη και της Κρίστης Καθάργια, τέσσερα ζευγάρια συνεχίζουν το race προς τον τελικό, που θα λάβει χώρα στην Μπανγκόκ: Κωνσταντίνος Βασάλος - Φίλιππος Ιωάννου/ Fipster, Λευτέρης Δημηρόπουλος - Γιάννης Αϊβάζης, Χριστίνα Κολέτσα - Maria Maroulis και Χρήστος Ζώτος - Παύλος Γαλακτερός.

Στο τέλος της εβδομάδας ένα από τα ζευγάρια  θα εξασφαλίσει απευθείας την πρόκρισή του στην εβδομάδα του μεγάλου τελικού.

Τα ζευγάρια που θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν περισσότερα τυχερά κοκοράκια έως το τέλος της εβδομάδας, έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να περάσουν απευθείας στην εβδομάδα του τελικού. Τα τυχερά κοκοράκια προσφέρονται από τους Ταϊλανδούς ως τάμα, στον αείμνηστο βασιλιά Naresuan, για να τους φέρει ευημερία, τύχη και πλούτη. 

Στο race τα ζευγάρια κλήθηκαν να μαζέψουν αυγά. Το έπαθλο των 2.500 ευρώ το κέρδισαν ο Λευτέρης Δημηρόπουλος και ο Γιάννης Αϊβάζης. Πρόκειται για το τρίτο τους έπαθλο στο Asia Express. Επίσης, το ζευγάρι κέρδισε και ένα κοκοράκι.

Νωρίτερα, ο Γιάννης Αϊβάζης και ο Λευτέρης Δημηρόπουλος, έχοντας τα αυγά στα χέρια τους, προσπαθούσαν να βρουν που είναι η τελευταία αποστολή για να ολοκληρώσουν το race τους.

Κάποια στιγμή συνάντησαν τη Maria Maroulis και τη Χριστίνα Κολέτσα και ζήτησαν τη βοήθειά τους. Ωστόσο, η Maria τους έστειλε σε λάθος κατεύθυνση. Η ίδια στεναχωρήθηκε, ενώ υποστήριξε ότι μπερδεύτηκε.

Ο Γιάννης Αϊβάζης, που είχε εκνευριστεί και σε προηγούμενο επεισόδιο με τη Χριστίνα Κολέτσα, δήλωσε ενοχλημένος στην κάμερα της παραγωγής: «Μη γελιέσαι κυρία μου, επίτηδες το έκανε... Εννοείται ότι το έκανε επίτηδες. Είναι ένα παιχνίδι που... το παραμικρό λάθος κοστίζει. Δεν υπάρχει αλληλεγγύη εδώ πέρα... Μας την έκανε πάλι η Κολέτσα!».

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα.