Breaking News

Asia Express: Ξέσπασε η Κολέτσα... «Και μόνο που είμαστε γυναίκες...» - Τα νεύρα του Αϊβάζη και ο καβγάς Μαυρίδη-Καθάργια (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Γεμάτο εντάσεις ήταν το επεισόδιο του Asia Express, που προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Παρασκευής 18 Νοεμβρίου.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster ήταν σαρωτικοί καθώς κέρδισαν το έπαθλο αξίας 2.500 ευρώ, όπως και τα 10.000 ευρώ.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής, τα πέντε ζευγάρια, που ρίχτηκαν στη μάχη για τη διεκδίκηση της τελευταίας ασυλίας του Asia Express, κλήθηκαν να κάνουν πλεξούδες, να ισορροπήσουν ομπρέλες, να «ψαρέψουν» ξυλοπόδαρα με μπαμπού σχεδίες και να παίξουν με πέταλα, για να κερδίσουν το έπαθλο των 2.500 ευρώ.

Κάποια στιγμή, ο Γιάννης Αϊβάζης κι ο Λευτέρης Δημηρόπουλος έχασαν την ομπρέλα μέσα από τα χέρια τους, με τον πρώτο να κατηγορεί τη Χριστίνα Κολέτσα

«Να ξέρεις στην Κολέτσα θα της την πω πάρα πολύ άσχημα! Ήρθε και πήρε την ομπρέλα πάνω από το κεφάλι μου... Ντροπή!», είπε στον συμπαίκτη του, ενώ στη συνέχεια τα έβαλε και με την Κρίστη Καθάργια.



Ο Γιώργος Μαυρίδης και η σύζυγός του, Κρίστη Καθάργια, πήγαν στο Asia Express μετά το γάμο τους, ωστόσο η εμπειρία τους στο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας δεν μοιάζει με... ταξίδι του μέλιτος, καθώς οι αντίξοες συνθήκες και τα δύσκολα αγωνίσματα τους οδηγούν σε καβγάδες.

Στο κομμάτι του race με το πλωτό μπαμπού, ο Γιώργος Μαυρίδης φώναζε στην αγαπημένη του, καθώς «δεν καταλάβαινε τι της έλεγε να κάνει».


Η Χριστίνα Κολέτσα έφτασε στα όρια της, έριξε μερικά «γαλλικά» και ξέσπασε σε κλάματα, όταν έκανε οτοστόπ με τη φίλη της Maria Maroulis και κανείς δε σταματούσε να τις πάρει στο όχημά του.

Η Χριστίνα Κολέτσα είπε στην κάμερα της παραγωγής: «Έχω φτάσει κι άλλες φορές στα όριά μου, αλλά αυτό το πράγμα με την αδικία κι όλο αυτό, επειδή είμαστε γυναίκες δεν σταματάνε στον δρόμο, δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω. Ένα από τα χειρότερα πράγματα που θεωρώ ότι υπάρχουν στην ανθρωπότητα είναι ο ρατσισμός. Θεωρώ ότι πρέπει να είσαι πολύ μικρός άνθρωπος για να είσαι ρατσιστής. Αυτό το πράγμα που συμβαίνει εδώ πέρα είναι αδιανόητο. Και μόνο που είμαστε γυναίκες δεν μας σέβονται! Χωρίς να ξέρουν ούτε τι κάνουμε, ούτε γιατί το κάνουμε. Δεν μας σέβονται... Δεν ξέρω αν μπορούμε να συνεχίσουμε με αυτό το πράγμα εδώ πέρα. Η χώρα δεν ενδείκνυται για να είσαι γυναίκα και μόνη στο δρόμο...».