Breaking News

Bill Treacher: Έφυγε από τη ζωή ο «Arthur Fowler» της σειράς «EastEnders» (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή ο Bill Treacher, ο οποίος υποδύθηκε τον Arthur Fowler στη μακροχρόνια σαπουνόπερα «EastEnders» του BBC One.

Σύμφωνα με το DeadLine, ο Bill Treacher πέθανε, σε ηλικία 92 ετών, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (5/11).

«Ο Bill ήταν ένας λαμπρός ηθοποιός και ένας υπέροχος σύζυγος και πατέρας, καθώς και ένας πολύ καλός άνθρωπος. Θα μας λείψει πολύ», ανέφερε σε δήλωσή της η οικογένεια του ηθοποιού, προσθέτοντας ότι η υγεία του είχε επιδεινωθεί.

Το 2015, ο Bill Treacher είχε ανακοινώσει ότι έπασχε από αταξία, μια εκφυλιστική ασθένεια που επηρέαζε την ισορροπία του και την ικανότητά του να περπατά.

Η βρετανική σαπουνόπερα «EastEnders», που δημιουργήθηκε από τη Julia Smith και τον Tony Holland, μεταδίδεται αδιάκοπτα στο BBC One από τις 19 Φεβρουαρίου 1985. Ο τόπος της σειράς είναι η πλατεία Albert στο Ανατολικό Λονδίνο, στη φανταστική περιοχή Walford. Η σειρά ακολουθεί τις ιστορίες των κατοίκων της περιοχής και των οικογενειών τους καθώς κάνουν την καθημερινή τους ζωή.


Ο Bill Treacher ήταν μέλος του αρχικού καστ. Έπαιξε σε περισσότερα από 1.000 επεισόδια από το 1985 έως το 1996. Υποδύθηκε τον Arthur Fowler, έναν οικογενειάρχη που αγαπούσε να περιποιείται τον κήπο του. Τελικά ο Arthur κατηγορήθηκε για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε και βίωσε την ψυχική κατάρρευση στη φυλακή. Πέθανε αργότερα από εγκεφαλική αιμορραγία, που υπέστη στο αγαπημένο του μέρος, λίγες μέρες μετά την αποφυλάκισή του το 1996.

Στη συνέχεια ο Bill Treacher εμφανίστηκε σε άλλες σειρές, όπως «The Bill» και «Casualty», καθώς και σε ταινίες, όπως «The Musketeer», «Tale of the Mummy» και «George and the Dragon».

Ο Bill Treacher ήταν παντρεμένος με την Αυστραλή ηθοποιό Katherine Kessey, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, τον Jamie (που είναι ηθοποιός) και τη Sophie (βοηθός παραγωγής).




Πληροφορίες από: DeadLine - wikipedia