Breaking News

Διονύσης Σχοινάς για Γιώργο Μαζωνάκη: «Ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα από εγωισμό και μόνο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» έκανε ο Διονύσης Σχοινάς, με αφορμή την πρεμιέρα του με την Ήβη Αδάμου στο «Box Athens», την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου.

Μεταξύ άλλων, ο Διονύσης Σχοινάς αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Γιώργο Μαζωνάκη, που «ναυάγησε» οριστικά πριν λίγο καιρό.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά αναβλήθηκε η πρεμιέρα των δύο τραγουδιστών στις 10 Σεπτεμβρίου και μετατέθηκε για τις 15 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ματαιώθηκε για δεύτερη φορά. Τελικά, την επόμενη μέρα, ο Διονύσης Σχοινάς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το νυχτερινό σχήμα.

Ο γνωστός τραγουδιστής έστειλε μήνυμα ότι επιθυμεί να λυθεί το θέμα εξωδικαστικά. «Εδώ και δύο μήνες, ανταλλάσσουμε μεταξύ μας γελοία εξώδικα και γελοίες αγωγές από εγωισμό και μόνο. Ένα σχήμα χάλασε, δηλαδή δεν έγινε τίποτα σοβαρό. Αν δω τον Μαζωνάκη στο δρόμο θα του μιλήσω, δεν έγινε τίποτα. Απλά δεν έκατσε το σχήμα...», τόνισε χαρακτηριστικά.

Επίσης, μίλησε για τη σύζυγό του, Καίτη Γαρμπή, η οποία συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του J2US, όπως και στο γιο τους, Δημήτρη, που ακολουθεί τα καλλιτεχνικά τους χνάρια.