Breaking News

Duran Duran: Η είδηση για τον Andy Taylor επισκίασε την είσοδο στο Rock and Roll Hall of Fame (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το γιορτινό κλίμα της πρόσφατης τελετής στο Microsoft Theatre του Λος Άντζελες, επισκιάστηκε από τη δυσάρεστη είδηση για τον Andy Taylor, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη τετάρτου σταδίου.

Οι Duran Duran σχηματίστηκαν στο Μπέρμινγκχαμ το 1978. Το συγκρότημα ήταν μια... παγκόσμια ιστορία επιτυχίας. Ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της δεκαετίας του '80 και ένα από τα κύρια συγκροτήματα της λεγόμενης "Δεύτερης Βρετανικής Απόβασης" στις ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του BBC, o αρχικός κιθαρίστας των Duran Duran, Andy Taylor, διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη τετάρτου σταδίου.

Ο μουσικός αποκάλυψε τη διάγνωση, σε μια επιστολή που διάβασαν το περασμένο Σάββατο (5/11) τα μέλη του συγκροτήματος στο Microsoft Theatre του Λος Άντζελες, όπου έγινε η τελετή για την εισαγωγή της μπάντας στο Rock and Roll Hall of Fame.

Η εκδήλωση προοριζόταν να είναι μια επανένωση για το συγκρότημα, του οποίου η κλασική σύνθεση δεν έχει παίξει μαζί από το 2006.


Ο Andy Taylor είπε ότι ήταν «πολύ απογοητευμένος» που έχασε το σόου και «αγόρασε μια νέα κιθάρα» για την περίσταση.

Ο τραγουδιστής Simon Le Bon διάβασε την επιστολή του Taylor στο κοινό, η οποία έγραφε: «Πριν από μόλις τέσσερα χρόνια διαγνώστηκα με μεταστατικό καρκίνο του προστάτη τετάρτου σταδίου. Πολλές οικογένειες έχουν βιώσει το αργό έγκαυμα αυτής της ασθένειας και φυσικά δεν διαφέρουμε, γι' αυτό μιλώ από την οπτική ενός οικογενειάρχη, αλλά με βαθιά ταπεινότητα προς το συγκρότημα, τους μεγαλύτερους θαυμαστές που θα μπορούσε να έχει ένα γκρουπ και αυτή την εξαιρετική διάκριση».

Ο Andy Taylor, ο οποίος γεννήθηκε στο Tynemouth, στη βορειοανατολική Αγγλία, έγραψε ότι λάμβανε «εξελιγμένη θεραπεία για την παράταση της ζωής του», αλλά πρόσφατα υπέστη μια «αποτυχία», που τον εμπόδισε να ταξιδέψει στο Λος Άντζελες για την τελετή.

«Αν και η τρέχουσα κατάστασή μου δεν είναι άμεσα απειλητική για τη ζωή μου, δεν υπάρχει θεραπεία», πρόσθεσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο του Euronews.


Πληροφορίες από: BBC