Breaking News

Έγινε μαμά η Mollie King (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Mollie King και ο αρραβωνιαστικός της, ο 36χρονος Άγγλος παίκτης του κρίκετ Stuart Broad, καθώς καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, που είναι κoριτσάκι.

Τη χαρμόσυνη είδηση μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η 35χρονη Αγγλίδα τραγουδίστρια (πρώην μέλος του γκρουπ κoριτσιών «The Saturdays») και ραδιοφωνική παραγωγός.

H Mollie King έκανε ανάρτηση στο Instagram το βράδυ της Πέμπτης (24/11), στην οποία δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, που δείχνουν την ίδια και τον σύντροφό της να κρατάνε στην αγκαλιά τους τη νεογέννητη κορούλα τους, που θα πάρει το όνομα Annabella.

«Καλώς ήρθες στον κόσμο Annabella Broad. Ποτέ δεν ήμασταν τόσο εpωτευμένοι», έγραψε στη λεζάντα.


Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Mollie King και ο Stuart Broad γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων το 2012, αλλά δεν συναντήθηκαν ξανά μέχρι τον Μάρτιο του 2018. Το ζευγάρι χώρισε για λίγο πέντε μήνες αργότερα, ωστόσο εθεάθησαν ξανά μαζί τον Φεβρουάριο του 2019 και επιβεβαίωσαν την επανασύνδεσή τους τον επόμενο μήνα.

Η Mollie King ανακοίνωσε ότι ο αγαπημένος της, της είχε κάνει πρόταση γάμου την Πρωτοχρονιά του 2021. Οι δυο τους αποκάλυψαν ότι περιμένουν παιδί τον περασμένο Ιούνιο του τρέχοντος έτους.