Breaking News

Εκτός GNTM η Δέσποινα Σαρρή (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με την αποχώρηση της Δέσποινας Σαρρή ολοκληρώθηκε το επεισόδιο του GNTM, που προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Τρίτης (8/11).

Στη νέα δοκιμασία αποχώρησης, τα 15 μοντέλα βρέθηκαν στο γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης, όπου συνάντησαν τον Γιώργο Καραβα, τον Τάσο Σοφρωνίου και τη Mary Vitinaros σε ρόλο... διαιτητή. Η φωτογράφιση ήταν προσαρμοσμένη στο ποδόσφαιρο. Οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να αναπαραστήσουν, όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται, πέντε ποδοσφαιρικές φάσεις, σε μόνο πέντε κλικ από τον φωτογράφο Χρήστο Θεολόγη.

Απέναντι από τους κριτές στάθηκαν 14 και όχι 15 μοντέλα, καθώς η Μαρίτα Καθητζιώτη δεν ένιωθε καλά, με αποτέλεσμα να παραμείνει στο σπίτι για να ξεκουραστεί.

Στο πλατό, υπήρξε ένταση ανάμεσα στον Γιώργο Καράβα και τη Βίκυ Καγιά, καθώς είχαν διαφορετική άποψη για το ζητούμενο της φωτογράφισης. Μάλιστα, κάποια στιγμή, ο Γιώργος Καράβας αποχώρησε για λίγο από τη θέση του.


Τις χειρότερες φωτογραφίες στη δοκιμασία είχαν η Ζωή Ιωαννίδου, η Δέσποινα Σαρρή και η Ραφαέλα Χαραλάμπους.

Οι κριτές αποφάσισαν την αποχώρηση της Δέσποινας Σαρρή, η οποία τους ευχαρίστησε για την ευκαιρία που της έδωσαν να μπει στον διαγωνισμό.


Η 20χρονη Δέσποινα Σαρρή ζει στην Πετρούπολη με τους γονείς της και τον αδελφό της, ενώ σπουδάζει ναυτιλιακά. Πριν το GNTM, εργαζόταν σαν σερβιτόρα σε καφέ-μπαρ της περιοχής. Η πρώτη της επαφή με το μόντελινγκ ήταν το GNTM, μιας και το μόνο που είχε κάνει ήταν μία ερασιτεχνική φωτογράφιση για ρούχα φίλης της.

Μετά την αποχώρηση της Δέσποινας, 14 μοντέλα συνεχίζουν το ταξίδι τους στο GNTM, με στόχο την κατάκτηση του τίτλου.