Breaking News

Φ. Μουρατίδης: «Με τη μητέρα μου νιώθω ξανά παιδί - Έχει αποτυπωθεί μέσα μου η απώλεια της αδερφής μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Φάνης Μουρατίδης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Ο Φάνης Μουρατίδης γνώρισε τη συνάδελφό του Άννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους το 2007, στα γυρίσματα της σειράς «Μπαμπά μην τρέχεις». Σύντομα έγιναν ζευγάρι, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Μάρτιο του 2008 και απέκτησαν δύο γιους, τον Έκτορα και τον Αλέξανδρο.

«Γράφουν συνέχεια ότι χωρίζω από τη σύζυγό μου. Δεν με νοιάζει, αλλά με αφορά στο βαθμό που αυτό θα έχει επίπτωση στα παιδιά μου. Τώρα που μεγάλωσαν τα παιδιά μου έχει πάψει να με αφορά...» είπε ο Φάνης Μουρατίδης.

Για τη σχέση του με τη μητέρα του, τόνισε: «Επιδιώκω τη σχέση μου με τη μητέρα μου, μαζί της νιώθω ξανά παιδί. Είμαι ο γιος και μ' αρέσει, ξαναγίνομαι κακομαθημένος... Θέλει να με περιποιείται κι αυτό είναι κάτι που δε θέλω να αλλάξει».

Όταν η Δέσποινα Καμπούρη τον ρώτησε για την απώλειά της αδερφής του από μηνιγγίτιδα, σε ηλικία 2 ετών (ο ίδιος ήταν 4 ετών), ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε:

«Έχει αποτυπωθεί μέσα μου η απώλεια της αδερφής μου. Αυτό "γράφει" στην ψυχή, εγώ έχω συναισθηματική μνήμη. Αισθάνθηκα πιο έντονα το ενδιαφέρον και την αγωνία των γονιών μου, γιατί μετά από μια τέτοια απώλεια φοβόντουσαν... Ήταν δύσκολο...».

Δείτε το βίντεο του Mega.