Breaking News

Γ. Παυριανός: «Ζω από περιέργεια - O Άγιος Παΐσιος μου είπε να κόψω τα ναρκωτικά, έκανα αποτοξίνωση στο Άγιος Όρος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Παυριανός. Ο γνωστός δημοσιογράφος και στιχουργός εξομολογήθηκε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο: 

«Ζω από περιέργεια, να δω τι θα γίνει την επόμενη φορά, πώς θα πάει το σενάριο... Για μικρό διάστημα στο παρελθόν ζούσα στο όριο. Με έσωσε στο ξεκίνημά μου το ό,τι ήμουν θρησκευόμενο παιδί κι αυτό βοηθάει, μερικές φορές, όταν είσαι σε κίνδυνο.

Τα ναρκωτικά τα έκοψα στο Άγιο Όρος. Γνώρισα τον Άγιο Παΐσιο και μου είπε μια ατάκα, που μου ξεκλείδωσε το μυαλό. Του λέω "θέλω να βρω τη δύναμη να κόψω τα ναρκωτικά" και γυρνά και μου λέει "κόψε τα ναρκωτικά για να βρεις τη δύναμη". Εκεί ξεκλείδωσα.

Εγώ περίμενα ότι η δύναμη αυτή θα ερχόταν από κάπου ψηλά... Όχι φίλε, κόψ' τα και θα γίνεις αμέσως ο παλιός σου εαυτός. Από τότε και μετά, όταν γύρισα τέλος.

Έκανα αποτοξίνωση στο Άγιος Όρος. Τη δεύτερη μέρα είχα στερητικά, έφαγα πολύ ωραίο πρασόρυζο, πήγα στις τουαλέτες, που είχαν κάτι λάστιχα το καλοκαίρι κι έκανα μπάνιο. Για μένα ήταν θαύμα...».