Breaking News

GNTM: Αποχώρησε με δάκρυα η νέα παίκτρια Ντορέλα Γκέκα (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο που προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Τρίτης (1/11), αποχώρησε συγκινημένη η νέα παίκτρια Ντορέλα Γκέκα.

Μετά την είσοδο των τεσσάρων νέων κoριτσιών στο GNTM, το κλίμα στο σπίτι δεν ήταν και πολύ ευχάριστο, καθώς κάποιες παίκτριες δεν χάρηκαν με την άφιξή τους.


Στη φωτογράφιση αποχώρησης, τα κoρίτσια κλήθηκαν να συνεργαστούν και να μοιραστούν ένα... μπικίνι. Συγκεκριμένα, φωτογραφήθηκαν σε ζευγάρια, με τη μία από τις δύο να φοράει μόνο το πάνω μέρος του μπικίνι και την άλλη μόνο το κάτω. Οι διαγωνιζόμενες πόζαραν σε μία πισίνα στον φωτογραφικό φακό του Joey Leo, περνώντας το μήνυμα του body positivity και καταρρίπτοντας τον όρο body shaming.

Στην τέταρτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής κάθισε ως guest η σχεδιάστρια Στεφανία Φραγκίστα, της οποίας τα μαγιό φόρεσαν τα μοντέλα στη φωτογράφιση.

Οι κριτές θεώρησαν ότι η χειρότερη προσπάθεια ήταν της Ντορέλας Γκέκα, η οποία φωτογραφήθηκε μαζί με τη Βικτώρια Μυροφορίδου. 

Η 18χρονη Ντορέλα δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της και αποχώρησε με δάκρυα από το GNTM.


Η Ντορέλα, η οποία μόλις τελείωσε το σχολείο, ζει στα Μάλια της Κρήτης με τους γονείς της. Η καταγωγή της είναι από την Αλβανία. Για να πάει στο GNTM έβαλε για λίγο στον «πάγο» της σπουδές της στον τομέα της Εγκληματολογίας σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας. Πριν το GNTM, δεν είχε καμία εμπειρία στο μόντελινγκ.

Μετά τις νέες αφίξεις και την αποχώρηση της Ντορέλας, 16 μοντέλα συνεχίζουν το ταξίδι τους στο GNTM, με στόχο την κατάκτηση του τίτλου.