Breaking News

GNTM: Τα τέσσερα κoρίτσια που μπήκαν στο σπίτι και το makeover - To πριν και το μετά των μοντέλων (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Δευτέρας (31/10) του GNTM ήταν η ώρα του makeover. Νωρίτερα, οι κριτές αποφάσισαν να δώσουν μία ευκαιρία σε τέσσερα νέα κoρίτσια.

Μετά τις 4 οικειοθελείς αποχωρήσεις τις προηγούμενες δύο εβδομάδες (Εβελίνα Πετρουγάκη, Έφη Μπαντή, Αλεξία Κούβελα και Νικόλ Τσoύλος) οι κριτές αποφάσισαν να δώσουν μία ευκαιρία σε τέσσερα νέα κoρίτσια.

Η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου ξαναείδαν όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο των κoριτσιών που πήραν μέρος στο bootcamp και κατέληξαν σε τέσσερις κοπέλες.

Πρόκειται για τη Ραφαέλα, τη Γεωργιάνα, τη Ντορέλα και την Ειρήνη. Η είσοδός τους προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα στις διαγωνιζόμενες, καθώς κάποιες χάρηκαν, ενώ άλλες απογοητεύτηκαν με αυτή την εξέλιξη.


Ακολούθησε το makeover. Οι 17 διαγωνιζόμενες - ανάμεσά τους και οι 4 νέες κοπέλες - «μεταμορφώθηκαν» με τα νέα τους hair looks από «ωραίες της γειτονιάς» σε... supermodels. Τα μαλλιά των μοντέλων επιμελήθηκε ο διάσημος hair expert Tom Zois, ο οποίος «κρύβεται» πίσω από τα μαλλιά της ίδιας της Βίκυς Καγιά, της Τάμτα, της Demy και άλλων πολλών celebrities.

Η Μάρα έκοψε τα μαλλιά της κοντά. Το αποτέλεσμα σόκαρε και στεναχώρησε τη μητέρα της, Μικαέλα, με τη Βίκυ Καγιά να προσπαθεί να την ηρεμήσει.


Μετά το τέλος του makeover, οι 17 παίκτριες ετοιμάστηκαν κατευθείαν για μία φωτογράφιση, υπό τις οδηγίες του φωτογράφου και art director του GNTM, Παναγιώτη Κάτσου. Λίγο πριν τη φωτογράφιση, δόθηκε στα μοντέλα η δυνατότητα να αντικρίσουν για 30 μόνο δευτερόλεπτα το νέο τους look στον καθρέφτη.