Breaking News

Harry Styles - Olivia Wilde: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους; (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Harry Styles και η Olivia Wilde φέρεται να αποφάσισαν να χωρίσουν ή «να κάνουν ένα διάλειμμα», μετά από περίπου δύο χρόνια σχέσης.

Ήταν αρχές Ιανουαρίου του 2021 όταν ο Harry Styles και η Olivia Wilde είχαν κάνει το ντεμπούτο τους ως το πιο καuτό νέο ζευγάρι του Hollywood, φτάνοντας, πιασμένοι χέρι - χέρι, στο γάμο του ατζέντη του τραγουδιστή Jeffrey Azoff, που παντρεύτηκε τότε την Glenne Christiaansen στο Montecito της Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται δημοσίευμα του περιοδικού People, ο 28χρονος  Άγγλος τραγουδιστής,  στιχουργός, ηθοποιός και πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction και η 38χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτης «κάνουν ένα διάλειμμα από τον έpωτά τους καθώς έχουν διαφορετικές προτεραιότητες που τους κρατούν χώρια».

Μια πηγή είπε στο People: «O Harry κάνει περιοδεία και τώρα πηγαίνει στο εξωτερικό. H Olivia επικεντρώνεται στα παιδιά της και στη δουλειά της στο Λος Άντζελες. Είναι μια πολύ φιλική απόφαση. Είναι ακόμα πολύ στενοί φίλοι».

Ένας φίλος τους πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή, έχουν διαφορετικές προτεραιότητες που τους κρατούν χώρια. Η πίεση του κοινού σ' αυτούς ήταν δύσκολη. Είχαν σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια της σχέσης τους».


Μία πηγή είπε, επίσης, στην Page Six: «Ο Harry δεν χώρισε την Olivia ή το αντίστροφο. Αυτή είναι η πιο μακροχρόνια σχέση που είχε ποτέ ο Harry, οπότε είναι ξεκάθαρο ότι έχουν έναν ιδιαίτερο δεσμό. Είναι σε διάλειμμα. Είναι αδύνατο να κάνεις σχέση όταν εκείνος είναι σε περιοδεία και η Olivia έχει τη δουλειά της και τα παιδιά της. Αυτό είναι το σωστό και για τους δύο».

Λίγο πριν δημοσιευτεί η είδηση ​​του χωρισμού, η Olivia Wilde εθεάθη την Παρασκευή (18/11) να φεύγει χαμογελαστή από ένα γυμναστήριο στην περιοχή Studio City του Λος Άντζελες.


Να σημειωθεί ότι τον Νοέμβριο του 2020 είχε γίνει γνωστό ότι το προηγούμενο διάστημα η Olivia Wilde χώρισε από τον αρραβωνιαστικό της, τον 47χρονο - πλέον - ηθοποιό Jason Sudeikis, με τον οποίο ήταν μαζί για πάνω από 8 χρόνια και απέκτησαν δύο παιδιά: τον 8χρονο Otis και την 6χρονη Daisy.

Όταν ξεκίνησε η σχέση της Olivia Wilde με τον Harry Styles, δημοσιεύματα υποστήριζαν τότε ότι ο Jason Sudeikis ήταν θλιμμένος, καθώς είχε την ελπίδα ότι θα τα ξαναβρούν μεταξύ τους.


Ο Harry Styles είχε σχέσεις με πολλές επώνυμες στο παρελθόν, ανάμεσά τους η Taylor Swift, η Kendall Jenner και η Sara Sampaio. Μεταξύ των πρώην συντρόφων της Olivia Wilde, ο Justin Timberlake και ο Ryan Gosling.


Με πληροφορίες - φωτογραφίες: από Daily Mail