Breaking News

O Harry Styles χτυπήθηκε στο μάτι κατά τη διάρκεια συναυλίας του - Έπεσαν «βροχή» οι.. καραμέλες στη σκηνή (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στο «The Forum» του Λος Άντζελες, ο Harry Styles χτυπήθηκε στο μάτι όταν ένας θαυμαστής του πέταξε μια χούφτα καραμέλες Skittles στη σκηνή.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (14/11), τη στιγμή που ερμήνευε το «Kiwi».

Ο 28χρονος Άγγλος τραγουδιστής αιφνιδιάστηκε και έβαλε αμέσως τα χέρια του στο μάτι του. Το κοινό εξοργίστηκε και αντέδρασε, καθώς θα μπορούσε να υποστεί βλάβη στο μάτι. 


Ο Harry Styles επέστρεψε στις συναυλίες, μετά την ανάρρωσή του από γρίπη, που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια περιοδείας του.

Στα πλάνα που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (τα οποία αναδημοσίευσε και η Independent στο Youtube), φαίνονται οι σοκολατένιες καραμέλες να πέφτουν βροχή στον ποπ σταρ πριν τον χτυπήσουν στο αριστερό μάτι.

Ο Harry Styles κάλυψε τα μάτια του και κατόπιν σήκωσε το χέρι του, κάνοντας σήμα στον θαυμαστή του να σταματήσει να πετάει πράγματα στη σκηνή. Στη συνέχεια έκανε υπόκλιση στο κοινό και απομακρύνθηκε από την κάμερα με κλειστό το αριστερό του μάτι.


Μάλιστα η εταιρία Skittles έκανε έκκληση, μέσω Twitter, να... μην πετάνε τις συγκεκριμένες καραμέλες. 


Σύμφωνα με τη Daily Mail, μόλις τον περασμένο μήνα ακούστηκε να φωνάζει από τον πόνο, όταν ένας θαυμαστής του εκτόξευσε ένα άγνωστο αντικείμενο στη βoυβωvική χώρα.

Νωρίτερα, τον Αύγουστο, δέχτηκε επίθεση με... κοτομπουκιές κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο «Madison Square Garden».

Ο τραγουδιστής φαινόταν σαστισμένος όταν γονάτισε στη σκηνή για να πάρει το κομμάτι του παναρισμένου κρέατος, ενώ ρώτησε το κοινό: «Αυτό είναι κοτομπουκιά;»

Στη συνέχεια το κράτησε  ψηλά και είπε όταν πετάχτηκε ένα ακόμα: «Ενδιαφέρουσα, πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση... Ποιος πέταξε το κοτομπουκάκι; Είναι άλλο ένα κοτομπουκάκι... Δεν τρώω κοτόπουλο, συγγνώμη. Δεν τρώω κρέας».