Breaking News

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Αναστασίας Παντούση - «Μικρή ήμουν αγοροκόριστο - Είμαι εpωτευμένη» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» φιλοξενήθηκε την Παρασκευή (4/11) η Αναστασία Παντούση, η οποία μίλησε για όλα. Στο τέλος, η όμορφη ηθοποιός δήλωσε εpωτευμένη -  αναφερόμενη στη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση -, ωστόσο τόνισε ότι δε θέλει να μιλάει για την προσωπική της ζωή. Μεταξύ άλλων, είπε στη Φαίη Σκορδά:

«Δε θέλω και πολύ τις συνεντεύξεις... Νιώθω, με κάποιο τρόπο, ότι κρίνομαι κι αυτό δεν είναι πολύ ωραίο... Νιώθω λίγο άβολα. Είμαι ειλικρινής άνθρωπος και στις συνεντεύξεις νιώθω ότι χάνω τον αυθορμητισμό μου, σκέφτομαι τι θα πω και πώς θα το πω.

Μεγάλωσα στην Αθήνα, στα Σπάτα. Η καταγωγή του πατέρα μου είναι από τη Θεσσαλονίκη και της μητέρας μου από τη Μάνη. 

Έχω σπουδάσει νηπιαγωγός και ξεκίνησα την υποκριτική με σεμινάρια. Ξεκίνησα από τους "Συμμαθητές", είμαι 11 χρόνια στο χώρο της υποκριτικής. Μετά το "Κόκκινο Ποτάμι" άρχισε να με αναγνωρίζει ο κόσμος. Ποτέ δεν είχα στο μυαλό μου να γίνω γνωστή, απλά ήθελα να μου προτείνουν δουλειές που μου αρέσουν.

Ήξερα από μικρή ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός. Από το δημοτικό φορούσα τα ρούχα της μαμάς κι έπαιζα παραστάσεις στους γονείς μου. Έχω έναν μικρότερο αδελφό, που είναι φυσιοθεραπευτής. Ο πατέρας μου είναι γυμναστής και η μητέρα μου διακοσμήτρια. Ωστόσο, έχουν μια καλλιτεχνική φλέβα, η μαμά ζωγραφίζει, ενώ ο μπαμπάς έπαιζε κιθάρα παλιά.

Τα παιδικά μου χρόνια στα Σπάτα ήταν ωραία, ήταν χωριό - κι ακόμα χωριό είναι -, οπότε ήμασταν συνέχεια έξω στη γειτονιά και παίζαμε. Μετά δεν πήγα στο Γυμνάσιο στα Σπάτα, αλλά στο Μουσικό Παλλήνης. Γνωρίζω από μουσική, έπαιζα φαγκότο.

Η σχέση μου με τις γυναίκες ηθοποιούς είναι πολύ καλή. Κάποια στιγμή ένιωσα άβολα σε δουλειά από γυναίκα. Έχω μία παιδική φίλη, που είμαστε μαζί πολλά χρόνια. Από το χώρο έχω φίλη την κουμπάρα μου, τη Ντάνη Γιαννακοπούλου, την οποία πάντρεψα.

Το όνειρό μου είναι να κάνω ταινίες. Ήμουν στη "Σμύρνη μου αγαπημένη" - όπου υποδύθηκα τη Λευκοθέα - και η εμπειρία ήταν απίστευτη.

Παλιά έβγαινα πολύ, το έχω ζήσει αυτό το κομμάτι. Τώρα θέλω πιο πολύ να κάθομαι και να βλέπω τηλεόραση και ταινίες... Μικρή ήμουν αγοροκόριστο, έπαιζα μπάλα με τα αγόρια...

Είμαι εpωτευμένη και είμαι πολύ καλά. Δε θέλω να μιλάω γιατί είναι ένας φαύλος κύκλος αυτός. Αν αρχίσεις και μιλάς, μετά θα έρθουν κι άλλες ερωτήσεις. Κι εγώ θέλω κάπως να το κρατάω για μένα...».

Δείτε στα βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη.