Breaking News

Η συγκίνηση του Δ. Κοργιαλά: «Ο γιος μου είναι ο κόσμος μου - Δεν ξανακάνω οικογένεια, μία σχέση έχω, τον Θανάση, τελείωσε...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Λύγισε» ο Δημήτρης Κοργιαλάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας». 

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς ήταν ζευγάρι, από το 2015 μέχρι τον Ιανουάριο του 2020, με τη Φωτεινή Ψυχίδου και απέκτησαν έναν γιο, τον Θανάση (το πρώτο παιδί για τον ίδιο και το δεύτερο για τη δημοσιογράφο).

Εμφανώς συγκινημένος, ο γνωστός συνθέτης και τραγουδιστής τόνισε: «Ο γιος μου είναι ο κόσμος μου... Ο Θανασάκης ήρθε στην Αθήνα και μένει με τη μαμά του... Η μετάβαση είναι δύσκολη, το καταλαβαίνω, αλλά είναι... Κοργιαλάκι. Θα τα καταφέρει».

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς γεννήθηκε στη Ναύπακτο και από το 1983 έζησε στην Αθήνα. Τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στη Ναύπακτο.

Όταν ρωτήθηκε για τη μετακόμιση του γιου του από τη Ναύπακτο στην Αθήνα, απάντησε: «Η Φωτεινή ζήτησε να έρθει το παιδί στην Αθήνα και δε μπορείς να πεις "όχι" στη μαμά ποτέ. Ούτε είχαμε παντρευτεί με τη Φωτεινή, ούτε είχαμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, οπότε υπάρχει συνεπιμέλεια. Προσπαθώ, από τη δική μου πλευρά, να έχουμε τις καλύτερες σχέσεις, γιατί πάνω απ' όλα είναι το παιδί. Ήμουν μαμά και μπαμπάς μαζί».

Επίσης, η δημοσιογράφος της εκπομπής τον ρώτησε για τη σχέση του με τις πρώην συντρόφους του. «Είσαι τρελή που έχω καλές σχέσεις με τις πρώην μου; Μόνο με την πρώτη μου γυναίκα, τη Δημητρούλα, έχω τέλεια σχέση, την αγαπώ και τη λατρεύω... Εγώ τις αγαπάω όλες αλλά δεν ξέρω. Και την Ευρυδίκη την αγαπάω, αλλά επαφή μηδέν...», εξομολογήθηκε.

«Δεν θα ξανακάνω οικογένεια... Μία σχέση έχω, τον Θανάση, τελείωσε... Λήξις», κατέληξε ο Δημήτρης Κοργιαλάς.