Breaking News

Η συγκινητική ανάρτηση της Δ. Τσαμπάζη: «Το μόνο αληθινό φως που θα συνεχίσει να φέγγει είναι το δικό σου» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Από τον περασμένο μήνα (14 Οκτωβρίου), η Δώρα Τσαμπάζη είναι βυθισμένη στο πένθος, καθώς έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της - ο δύο φορές αργυρός Ολυμπιονίκης του Tae Kwon Do, Αλέξανδρος Νικολαΐδης -, μετά από μάχη με τον καρκίνο, τρεις ημέρες πριν τα 43α γενέθλιά του.

Το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά, την Ελεάννα και τον Γιώργο. Σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, με αφορμή τις γιορτινές ημέρες που έρχονται, η Δώρα Τσαμπάζη δημοσίευσε μία φωτογραφία, που δείχνει τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη να έχει στην αγκαλιά του την κορούλα τους. Στη λεζάντα έγραψε:

«Σαν σήμερα πριν πέντε χρόνια, η κόρη μας, μόλις πέντε μηνών μπουσούλησε για πρώτη φορά κι εσύ καμάρωνες για το παιδί θαύμα (ως γνήσιος μπαμπάς κουκουβάγια!), για το δυνατό και πανέξυπνο πλάσμα μας.

Σαν σήμερα στολίζαμε κάθε χρονιά το δέντρο μας, ακριβώς ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα, εσύ περνούσες μόνο τα φωτάκια και μετά με άφηνες στον ψυχαναγκασμό μου να βάλω τα στολίδια εκεί που θέλω εγώ.

Και φέτος θα στολίσουμε κάποια στιγμή, και τα φωτάκια θα περάσουμε μόνοι μας, όμως το μόνο αληθινό φως που θα συνεχίσει να φέγγει σε αυτό το σπίτι, είναι το δικό σου».