Breaking News

Ιωάννα Σουλιώτη: «Ήταν δύσκολος ο χωρισμός μετά από 15 χρόνια γάμου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» ήταν καλεσμένη η Ιωάννα Σουλιώτη, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για το διαζύγιό της με τον Κωνσταντίνο Γέρου και τα δίδυμα παιδιά τους, τον Φιλέα και τη Φιλομήλα.

Το πρώην μοντέλο μεσουράνησε τη δεκαετία του '90. Στη συνέχεια είχε αναλάβει την παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών, ενώ ασχολήθηκε και με το ραδιόφωνο.

Η Ιωάννα Σουλιώτη είπε στη Φαίη Σκορδά: «Πήρα διαζύγιο μετά από 15 χρόνια γάμου. Οι συνθήκες δεν ήταν καλές στην αρχή, τίποτα δεν είναι εύκολο στην αρχή. Αργότερα η κατάσταση άλλαξε προς το καλύτερο. Θέλει 2-3 χρόνια, μετά όλα ηρεμούν, καθώς ο καθένας βρίσκει τα πατήματά του. Πρωταρχικό μέλημα είναι η διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Είναι δίδυμα, 19,5 ετών».

Και εξομολογήθηκε: «Δεν σκέφτηκα ποτέ να παντρευτώ ξανά. Δεν μου άρεσε η ιδέα να υπάρχει ένας άλλος άνθρωπος στο σπίτι μου με τα παιδιά μου. Θα μεγαλώσω τα παιδιά εγώ, μαζί με τον Κωνσταντίνο, που είναι ο πατέρας τους. Ήρθαν άνθρωποι στη ζωή μου, αλλά δεν άντεξαν να μένουμε χωριστά... Όταν μένεις αρκετό καιρό μόνη συνηθίζεις... Μου αρέσει η συντροφικότητα, αλλά όχι ο γάμος».