Breaking News

J2US: Αποχώρησαν η Βίκυ Κουλιανού και ο Άρις Πετράκης (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το 7ο live του «Just the 2 of Us», που προβλήθηκε στον Alpha το βράδυ του Σαββάτου 19 Νοεμβρίου, ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα με την αποχώρηση της Βίκυς Κουλιανού και του Άρι Πετράκη
.

Καλεσμένος ήταν ο Διονύσης Σχοινάς, που κάθισε στην πέμπτη θέση της κριτικής επιτροπής, την οποία αποτελούν η σύζυγός του Καίτη Γαρμπή, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Δέσποινα Βανδή και ο Σταμάτης Φασουλής.

Ο Διονύσης Σχοινάς ξεσήκωσε το πλατό του σόου με την εμφάνισή του στη σκηνή, ενώ τραγούδησε και μαζί με την Καίτη Γαρμπή.

Στη σκηνή του J2US ανέβηκαν τα 10 από τα 11 ζευγάρια, καθώς ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα (Αντώνης Παπαηλίας) απουσίασαν, λόγω αδιαθεσίας του πρώτου. Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Μητσόπουλος διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος νωρίτερα μέσα από ανάρτησή του στο Instagram.

Οι κριτές αξιολόγησαν τις εμφανίσεις των ζευγαριών, που διεκδίκησαν την παραμονή τους στο μουσικό σόου του Alpha.

Στο τέλος της βραδιάς, λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε ότι η Βίκυ Κουλιανού και ο coach της Άρις Πετράκης συγκέντρωσαν τη χαμηλότερη συνολική βαθμολογία από τους κριτές και την ψηφοφορία των τηλεθεατών, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από το J2US.


Υπενθυμίζεται ότι στα προηγούμενα live είχαν αποχωρήσει τα ζευγάρια: Γιάννης Κατινάκης - Σοφία Αρβανίτη, Σπύρος Νικολαΐδης - Θέλξη, Τζένη Κατσίγιαννη - Βαλεντίνο, Άγγελος Μπράτης - Σαμπρίνα και Νάνσυ Παραδεισανού - Σώτης Βολάνης.

Τα 10 ζευγάρια που συνεχίζουν στο J2US είναι:
  1. Ιωάννης Μελισσανίδης - Μελίνα Μακρή
  2. Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση
  3. Ματίνα Νικολάου - Βασίλης Πορφυράκης
  4. DJ Pitsi - Στέφανος Πιτσίνιαγκας
  5. Τόλης Παπαδημητρίου - Μπέσσυ Αργυράκη
  6. Λευτέρης Μητσόπουλος - Λόλα (Αντώνης Παπαηλίας)
  7. Πάνος Τριανταφύλλου - Φωτεινή Δάρρα
  8. Ντίντη (Αφροδίτη Γεροκωνσταντή) - Παναγιώτης Ραφαηλίδης
  9. Ναταλί Κάκκαβα - Κώστας Αγέρης
  10. Παύλος Σταματόπουλος - Άντζελα Δημητρίου
Φαντασμαγορικό αλλά και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, το «Just the 2 of us» φέτος θα διαθέσει μέρος των εσόδων του στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα» (πρώην κέντρο βρεφών «Μητέρα»).