Breaking News

J2US: Αποχώρησαν ο Άγγελος Μπράτης και η Σαμπρίνα

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το 5
ο live του «Just the 2 of Us», που προβλήθηκε στον Alpha το βράδυ του Σαββάτου 5 Νοεμβρίου, ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση του Άγγελου Μπράτη και της Σαμπρίνας.

Τα 13 ζευγάρια έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να κερδίσουν τις εντυπώσεις απέναντι στην κριτική επιτροπή - Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτη Φασουλή και Καίτη Γαρμπή -, αλλά και να κατακτήσουν τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού.

Στο τέλος της βραδιάς, λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε το ζευγάρι που αποχώρησε.

Ο Άγγελος Μπράτης και η coach του Σαμπρίνα ολοκλήρωσαν την πορεία τους στο J2US, καθώς συγκέντρωσαν τη χαμηλότερη συνολική βαθμολογία από τους κριτές και την ψηφοφορία των τηλεθεατών.

Υπενθυμίζεται ότι στα προηγούμενα live είχαν αποχωρήσει τα ζευγάρια Γιάννης Κατινάκης - Σοφία Αρβανίτη, Σπύρος Νικολαΐδης - Θέλξη και Τζένη Κατσίγιαννη - Βαλεντίνο.

Τα 12 ζευγάρια που συνεχίζουν στο J2US είναι:
  1. Ιωάννης Μελισσανίδης - Μελίνα Μακρή
  2. Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση
  3. Ματίνα Νικολάου - Βασίλης Πορφυράκης
  4. DJ Pitsi - Στέφανος Πιτσίνιαγκας
  5. Τόλης Παπαδημητρίου - Μπέσσυ Αργυράκη
  6. Βίκυ Κουλιανού - Άρις Πετράκης
  7. Νάνσυ Παραδεισανού - Σώτης Βολάνης
  8. Λευτέρης Μητσόπουλος - Λόλα (Αντώνης Παπαηλίας)
  9. Πάνος Τριανταφύλλου - Φωτεινή Δάρρα
  10. Ντίντη (Αφροδίτη Γεροκωνσταντή) - Παναγιώτης Ραφαηλίδης
  11. Ναταλί Κάκκαβα - Κώστας Αγέρης
  12. Παύλος Σταματόπουλος - Άντζελα Δημητρίου
Φαντασμαγορικό αλλά και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, το «Just the 2 of us» φέτος θα διαθέσει μέρος των εσόδων του στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα» (πρώην κέντρο βρεφών «Μητέρα»).