Breaking News

Κατερίνα Παπουτσάκη - Παναγιώτης Πιλαφάς: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια γάμου; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς φέρεται να χωρίζουν μετά από 10 χρόνια γάμου.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς παντρεύτηκαν στη Δονούσα στις 28 Αυγούστου του 2012. Οι δυο τους απέκτησαν δύο γιους, τον Μάξιμο (γενν. στις 3 Μαΐου 2013) και τον Κίμωνα (4 Μαρτίου 2019).

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE.gr η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους από την αρχή του φθινοπώρου, έχοντας πάντα ως απόλυτη προτεραιότητα τα δύο παιδιά τους.

Όπως αναφέρει η Κάλλια Καρτσάκη στο ρεπορτάζ της στο TLIFE.gr, η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς έκαναν unfollow ο ένας τον άλλο στα social media, ωστόσο οι φωτογραφίες από τις κοινές τους στιγμές υπάρχουν ακόμη, δείχνοντας πως τα χρόνια που πέρασαν μαζί δεν σβήνονται τόσο εύκολα... Η τελευταία δημόσια κοινή τους εμφάνιση πραγματοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, όταν βρέθηκαν στο Ηρώδειο, ενώ στην πρόσφατη απόπειρα της Κατερίνας ως τραγουδίστρια, ο επιχειρηματίας ήταν απών.

Πριν λίγες ημέρες (μέσα Οκτωβρίου), η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε δηλώσει στον Θέμη Γεωργαντά, που τη φιλοξένησε στο «After Dark»: «Είμαι 10 χρόνια παντρεμένη. Δεν ήθελα ποτέ να παντρευτώ, όπως και τα παιδιά δεν ήταν αυτοσκοπός. Ίσα ίσα που σκεφτόμουν ότι "Ίσως κάνω ένα παιδί μετά τα 30 μόνη μου ή μπορεί να υιοθετήσω". Η υιοθεσία ήταν στο μυαλό μου...».

Στην τελευταία live συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωΐαν σε εἶδον τήν μεσημβρίαν», η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν είχε κάνει καμία αναφορά στον Παναγιώτη Πιλαφά.