Breaking News

Γ. Κότσιρας: «Ήμουν πολύ κοντά στο να τα παρατήσω, είχα χάσει τους φίλους μου, το περιβάλλον μου, τα πάντα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «Στούντιο 4» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Κότσιρας, ο οποίος ρωτήθηκε - μεταξύ άλλων - αν περίμενε την πρώτη του επιτυχία την εποχή που ήρθε κι αν τον άλλαξε ως άνθρωπο. Ο γνωστός τραγουδιστής είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο:

«Είχα την ελπίδα, αλλά δεν την περίμενα. Κανείς δεν το περιμένει αυτό, άλλωστε δεν υπάρχει συνταγή για την επιτυχία. 

Με άλλαξε η επιτυχία. Και δεν είναι μόνο ότι άλλαξε εμένα, η επιτυχία αλλάζει και τον κόσμο γύρω σου, οπότε αναγκάζεσαι κι εσύ να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα. Είχα πάθει αγοραφοβία. Έβγαινα και ξαφνικά άρχισε να με γνωρίζει ο κόσμος, να με πλησιάζει, να με ενοχλεί... Οι δύο καλοί μου φίλοι, που είχα από πάντα, δεν άλλαξαν, παραμένουν και σήμερα. Το φιλικό περιβάλλον γενικότερα άλλαξε πολύ, άρχισαν να με βλέπουν σαν ένα ξένο άνθρωπο. Αυτό με έκανε να απομακρυνθώ από όλους. 

Την περίοδο 1998-99 ήμουν αποφασισμένος να σταματήσω. Με είχε ενοχλήσει τόσο πολύ όλο αυτό, που προς στιγμή είχα πει ότι θα τα παρατήσω, δεν μπορούσα άλλο... Είχα χάσει τους φίλους μου, το περιβάλλον μου, τα πάντα. Δεν μπορούσα να πάω για καφέ γιατί με γνώριζε ο κόσμος...

Τότε είπα ότι: Θα βάλω τους δικούς μου όρους και σ' όποιον αρέσω. Θα κάνω τη μουσική που θέλω, δε θα δίνω λογαριασμό σε κανέναν και θα συμπεριφέρομαι όπως συμπεριφερόμουν...».

Δείτε το βίντεο.