Breaking News

Ξέσπασε η Κάρμεν Ρουγγέρη: «Παίρνετε την αθωότητα από τα παιδιά και τα γεμίζετε με υπόνοιες και υποψίες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα «βέλη» της προς τους δημοσιογράφους εξαπέλυσε η Κάρμεν Ρουγγέρη, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» του Open το πρωί του Σαββάτου (5/11). 

Η Κάρμεν Ρουγγέρη αναφέρθηκε αρχικά στην παιδική παράσταση «Παραμύθι χωρίς όνομα», που θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Νοεμβρίου στο Θέατρο Κιβωτός, ενώ στο τέλος μίλησε και για την «Οδύσσεια», που ανεβαίνει στο Christmas Theater.

Όταν η αγαπημένη ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και συγγραφέας παιδικών βιβλίων ρωτήθηκε για την υπόθεση του γνωστού συγγραφέα παιδικών βιβλίων, στον οποίο ασκήθηκε δίωξη για κατοχή υλικού παιδικής πoρvoγραφίας, είπε στην Ευλαμπία Ρέβη και τον Γιώργο Σιαδήμα:

«Έχετε πολύ μεγάλη ευθύνη οι δημοσιογράφοι γι' αυτό που γίνεται, δεδομένου ότι αναμασάτε συνέχεια την ιστορία του εκάστοτε εγκληματία, που παρουσιάζεται κάθε τόσο, από τη μία μέρα έως την επόμενη, μέχρι να ασχοληθείτε με τον επόμενο. Και δεν σκέφτεται κανένας τα παιδιά, τα οποία παρακολουθούν και τους παίρνετε την αθωότητα. Το κάνετε όλοι οι δημοσιογράφοι. Παίρνετε την αθωότητα από τα παιδιά και τα γεμίζετε με υπόνοιες και με υποψίες και δεν μπορούν να αγαπήσουν. Είναι πολύ σοβαρό αυτό που γίνεται, θα καταστρέψουμε ψυχούλες. Το σωστό είναι να ασχολούμαστε μέχρι το σημείο που η πολιτεία φυλακίζει κάποιον, καθώς μετά η υπόθεση ακολουθεί το δρόμο της Δικαιοσύνης».

Και πρόσθεσε για τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων: «Δεν είναι καθόλου συνάδελφός μου, δεν τον ξέρω τον κύριο, γιατί εγώ ασχολούμαι πλέον με το θέατρο για τα παιδιά». 

«Ένας ξένος που παρακολουθεί ελληνική τηλεόραση, νομίζει ότι στη χώρα μας είμαστε μόνο εγκληματίες. Κάνουμε δυσφήμιση στην ίδια μας τη χώρα», τόνισε στη συνέχεια η Κάρμεν Ρουγγέρη.