Breaking News

Β. Κωνσταντινοπούλου: «Δεν σκέφτηκα ποτέ να εγκαταλείψω, είπα πως θα τερματίσω στο Καλλιμάρμαρο ό,τι και να γίνει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στον χθεσινό 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου μπήκε πρώτη στο Παναθηναϊκό Στάδιο και απόλαυσε το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου, του ΣΑΠΚ Νεάπολης, έκοψε την κορδέλα για να κερδίσει για πρώτη φορά στην καριέρα της τον Μαραθώνιο της Αθήνας. H 26χρονη δρομέας τερμάτισε σε 2:46:01.

Η νεαρή μητέρα αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο όχι μόνο δεν την πτόησε, αλλά της έδωσε επιπλέον κίνητρο να κυνηγά τους στόχους της.

Η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου, που αναδείχτηκε νικήτρια στη μάχη με το μυελώδες καρκίνωμα, με το οποίο διαγνώστηκε πριν από δύο χρόνια περίπου, μίλησε το πρωί της Δευτέρας (14/11) στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

«Είχα διακόψει ήδη τον αθλητισμό, καθώς είχα γεννήσει. Η διάγνωση έγινε σχεδόν 4 μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού. Ενώ όλοι χαίρονται με τον ερχομό ενός παιδιού, εγώ δεν μπορούσα να χαρώ... Όταν βρίσκεσαι σε τέτοια δύσκολη θέση, το πρώτο που σκέφτεσαι είναι το χειρότερο σενάριο» είπε, μεταξύ άλλων, η Βασιλική.

Και πρόσθεσε: «Δεν σκέφτηκα ποτέ στη διαδρομή να εγκαταλείψω. Ξεκίνησα με το σκεπτικό πως ό,τι και να γίνει, θα τα καταφέρω να τερματίσω στο Καλλιμάρμαρο, με οποιαδήποτε επίδοση... Πήρα πολλή μεγάλη δύναμη και ενέργεια από τον κόσμο, που χειροκροτούσε και φώναζε. Μου αρέσει να επικοινωνώ με τους ανθρώπους, τους χαιρετάω και τους χειροκροτώ κι εγώ...».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.