Breaking News

Λένα Ζευγαρά: «Αναθεώρησα πολλά πράγματα, ένα από αυτά είναι να μην εμπιστεύομαι κανέναν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε το βράδυ της Δευτέρας (31/10), στο πλατό του «The 2Night Show», τη Λένα Ζευγαρά, η οποία μίλησε για όλους και για όλα.

Η γοητευτική και ταλαντούχα τραγουδίστρια μίλησε για τη ζωή της, ενώ αναφέρθηκε στην τελευταία της δισκογραφική δουλειά, όπως και στο video clip για το «Όλα τα αγάπησα». Επίσης, αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια, ενώ δοκίμασε τις μουσικές της γνώσεις κόντρα στον παρουσιαστή.

Μεταξύ άλλων, η Λένα Ζευγαρά εξομολογήθηκε: «Κατά την περίοδο του κορονοϊού, την τελευταία διετία, αναθεώρησα πολλά πράγματα μέσα μου. Ένα από αυτά είναι να μην εμπιστεύομαι κανέναν. Δεν έχω κάνει ψυχοθεραπεία και θα ήθελα να το δοκιμάσω γιατί έχω ακούσει ότι το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικό. Όταν δεν είμαι καλά, παίρνω τηλέφωνο την κολλητή μου, τη Γλυκερία».

Επίσης, τόνισε: «Τον έpωτα τον έχω πολύ ψηλά στη ζωή μου. Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος δεν μπορεί να εpωτευτεί πολλές φορές. Δεν μου το έχουν πει... αλλά άμα μου πει κάποιος να χωρίσουμε, από εγωισμό θα σηκωθώ και θα φύγω εγώ πρώτη».

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.