Breaking News

Maestro: Το «ευχαριστώ» της Στεφανίας Γουλιώτη στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram έκανε η Στεφανία Γουλιώτη, μετά την «εισβολή» της στη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Το έκτο επεισόδιο της σειράς «Maestro», που προβλήθηκε στο Mega το βράδυ της Πέμπτης (24/11), παρέμεινε στην κορυφή της τηλεθέασης...

Η Στεφανία Γουλιώτη μπήκε στη σειρά, υποδυόμενη την εν διαστάσει σύζυγο του Ορέστη (Χριστόφορος Παπακαλιάτης), την Αλεξάνδρα, η οποία φέρνει ανατροπές στη ζωή του.

Νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (25/11), η Στεφανία Γουλιώτη έκανε ανάρτηση στο Instagram, στην οποία σημείωσε:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα υπέροχα λόγια σας για το χτεσινό επεισόδιο!! Η Αλεξάνδρα είναι μία γυναίκα που μπορεί να αγαπηθεί και να μισηθεί το ίδιο έντονα!! Κάθε τοξικός άνθρωπος δεν έχει καταφέρει να επουλώσει πληγές. Και ο Χριστόφορος περιγράφει αυτή τη συνθήκη με τρομερή ακρίβεια.

Απέναντι σε όλες τις ανθρώπινες πληγές στεκόμαστε με επιείκεια και αγάπη, αρκεί πάντα να αποφεύγεται το κακό που μπορεί να προκληθεί στον άλλον. Σε αυτό η Αλεξάνδρα δεν τα καταφέρνει πολύ καλά!

Με συγκινεί η γυναίκα που επιθυμεί παιδί μα δεν μπορεί, η γυναίκα που κακοποιείται, η γυναίκα που θυσιάζει τις προσωπικές επιθυμίες για τα παιδιά της, η αδύναμη, εκείνη που παλεύει να βρει μια θέση στην κοινωνία, εκείνη που δεν κοιμάται τα βράδια γιατί νιώθει μόνη, εκείνη που βλέπει τη νιότη να χάνεται, εκείνη που κουβαλάει το νεκρό παιδί μέσα στην κοιλιά της, εκείνη που μεγαλώνει την αγκαλιά της να χωρέσουν κι άλλα παιδιά χωρίς γονείς από τις βόμβες που πέφτουν, εκείνη που έκανε παιδιά χωρίς να θέλει, εκείνη που φοβάται να εκφράσει τις βαθιές επιθυμίες της, εκείνη που αγαπά το «λάθος» άνθρωπο, εκείνη που προδόθηκε και άλλες πολλές πολλές πολλές.

Ραντεβού στο επόμενο επεισόδιο! Σας ευχαριστώ και πάλι αλλά κυρίως τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για την υπέροχη ιστορία που με έβαλε να πω! Και τεράστιο ευχαριστώ σε όλο το υπέροχο συνεργείο που με τη βοήθειά του επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!!!!».