Breaking News

Μάντη Περσάκη: Η εξομολόγηση για το διαζύγιό της - «Τα παιδιά μας είναι η προτεραιότητά μας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις πρώτες δηλώσεις, για το διαζύγιό της από τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη, έκανε η Μάντη Περσάκη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας».

Πρόσφατο ρεπορτάζ του Παναγιώτη Τσουκάρα στο περιοδικό «OK!» είχε αποκαλύψει ότι ο πρωταθλητής του Kick Boxing Αλέξανδρος Νικολαΐδης και η γυμvάστρια του pilates Μάντη Περσάκη αποφάσισαν να δώσουν τέλος στο γάμο τους. Μάλιστα, το συναινετικό διαζύγιό τους εκδόθηκε πριν από μερικούς μήνες.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2013,  όταν ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης είχε απευθυνθεί στη γυμvάστρια, μετά από ένα σοβαρό τροχαίο που είχε, για να τον βοηθήσει στην αποκατάστασή του. Τον Οκτώβριο του 2014 παντρεύτηκαν, ενώ απέκτησαν μαζί δυο γιους: τον Βασίλη, που είναι 6,5 ετών και τον 2χρονο Γιώργο.

«Με βρίσκετε σε ένα μεταβατικό στάδιο στην προσωπική μου ζωή. Ναι, είναι αλήθεια αυτό. Σίγουρα, καμία αλλαγή δεν είναι εύκολη, όπως και κανένας χωρισμός δεν μπορεί να είναι εύκολος. Παρόλα αυτά έχουμε 2 παιδιά, τα οποία είναι οι ζωές μας και η προτεραιότητά μας. Η εκτίμηση, ο αλληλοσεβασμός και η ειλικρίνεια δεν θα πάψουν να υπάρχουν. Δεν θα αλλάξουν αυτά τα πράγματα για μας, οπότε αυτό το κάνει λίγο πιο εύκολο», εξομολογήθηκε η Μάντη Περσάκη.

Και πρόσθεσε: «Πήγαμε σε παιδοψυχολόγους και προσπαθήσαμε να ακολουθήσαμε όλα τα πρωτόκολλα. Χρειάζεται βοήθεια από ψυχολόγους κτλ, που έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολο να μεγαλώσεις παιδιά στην κοινωνία που ζούμε. Πλέον η μαμά και ο μπαμπάς έχουν ισάξιους ρόλους. Αν είναι και οι δύο ευσυνείδητοι, αυτό δεν αλλάζει. Έχουμε καλή επικοινωνία και για μένα είναι μονόδρομος αυτό. Αν έχεις δύο παιδιά, είσαι υποχρεωμένος να προσπαθήσεις...».