Breaking News

Μυρτώ Αλικάκη: «Διάβασα το σενάριο και είπα στον Πέτρο ότι δεν μπορώ να το κάνω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη ζωή της και τα επαγγελματικά της μίλησε η Μυρτώ Αλικάκη, η οποία φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». 

Μεταξύ άλλων, η Μυρτώ Αλικάκη αναφέρθηκε στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» του Mega, στην οποία συμμετέχει. 

Στην αρχή της συνέντευξης, η Σίσσυ Χρηστίδου τη ρώτησε: «Υπάρχει κάτι που δεν μπορείς να παίξεις; Σου έχουν φέρει ποτέ έναν ρόλο που είπες ότι δεν σου ταιριάζει;».

«Υπάρχουν πράγματα που σε δυσκολεύουν. Μία φορά μου έχει συμβεί αυτό σε μία ταινία που λεγόταν "Κλέφτες" του Μάκη Παπαδημητράτου. Παίξαμε μαζί με τον Πέτρο Λαγούτη (τον πρώην σύζυγό της). Ήρθε περιχαρής ο Πέτρος και μου είπε ότι μας πρότειναν να παίξουμε σε μία ταινία με καταπληκτικό σενάριο. Διάβασα το σενάριο και είπα "Δεν μπορώ να το κάνω"...», είπε η γνωστή ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Ο ρόλος μου αναφερόταν σε μία γυναίκα που έκανε χρήση ναρκωτικών, μέσα σε μία κατάσταση πολύ σeξουαλική. Είπα στον Πέτρο ότι δεν μπορώ να το κάνω, ζορίζομαι... Τελικά με έπεισε... Δεν ξέρω αν τα κατάφερα καλά, αλλά το προσπάθησα και το έκανα. Δεν φοβήθηκα για την εικόνα μου, μου φάνηκε ξένο. Φοβήθηκα ότι δεν είχα αρκετές προσλαμβάνουσες για να μπορέσω να το κάνω, αλλά είχε την πλάκα του...».

Να σημειωθεί ότι η Μυρτώ Αλικάκη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Οι Τέλειοι Ξένοι» στο Θέατρο Αθηνά, σε σκηνοθεσία  από τον Πέτρο Λαγούτη και τον Γιώργο Πυρπασόπουλο.

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Μυρτώ Αλικάκη, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Λιόλιος, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Γιώργος Χρανιώτης και στον ρόλο της μικρής κόρης η Λυδία Σγουράκη.

Υπόθεση: Eπτά φίλοι, τρία ζευγάρια και ένας «ελεύθερος», συναντιούνται για γεύμα στο σπίτι ενός εκ των ζευγαριών. Αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι. Αφήνουν όλοι τα κινητά τους στη μέση του τραπεζιού και μοιράζονται μεταξύ τους το περιεχόμενο από κάθε μήνυμα, email ή τηλέφωνο που λαμβάνουν. Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια που διαταράσσουν την ισορροπία στις σχέσεις. Γιατί όπως είπε και ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές, «Ο καθένας από εμάς έχει τρεις ζωές, μία δημόσια, μία προσωπική και μία μυστική.» Και σαν να μην έφταναν οι τρεις ζωές, έχει και Πανσέληνο...

Δείτε το βίντεο του Mega.