Breaking News

«Ψίθυροι Καρδιάς» - Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Συγκινήθηκα στη συνάντηση με τον Απόστολο Γκλέτσο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους φιλοξενήθηκε στο «Πρωινό μας», όπου μίλησε για την πρόσφατη τηλεοπτική συνάντησή της με τον Απόστολο Γκλέτσο, 24 χρόνια μετά τους «Ψίθυρους Καρδιάς».

Οι «Ψίθυροι Καρδιάς» του Μανούσου Μανουσάκη προβλήθηκαν στο Mega τη σεζόν 1997-1998 και ήταν μακράν το δημοφιλέστερο πρόγραμμα της δεκαετίας του 1990. Πρωταγωνιστούσαν ο Απόστολος Γκλέτσος και η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Οι δυο ηθοποιοί συναντήθηκαν ξανά τηλεοπτικά σε επεισόδιο της σειράς «Τα Νούμερα», που προβλήθηκε στην ΕΡΤ1 τον περασμένο μήνα και συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής 14 Οκτωβρίου 2022. Μάλιστα, η ΕΡΤ είχε κάνει ανάρτηση στο Instagram, στην οποία δημοσίευσε μία φωτογραφία κι ένα βίντεο, που τους έδειχνε να χορεύουν το ομώνυμο τραγούδι της σειράς «Ψίθυροι Καρδιάς»...

«Συναντηθήκαμε κάτω από τους ήχους του τραγουδιού του Χρήστου Νικολόπουλου. Πήγα λίγο χαλαρή, συναντήθηκα με τον Απόστολο και χαρήκαμε πάρα πολύ. Δεν έχουμε κρατήσει ιδιαίτερη επαφή, αλλά είχαμε συναντηθεί ξανά κοινωνικά. Ωστόσο, ήταν η πρώτη φορά - μετά τη σειρά - σε τηλεοπτικό πλατό», είπε η ηθοποιός στη Φαίη Σκορδά.

Και εξομολογήθηκε: «Δεν ήμουν προετοιμασμένη γιατί ήταν συγκινητικό. Εγώ συγκινήθηκα... ήταν περίεργο με το τραγούδι μαζί. Είχε να κάνει περισσότερο με τη στιγμή που συναντήθηκα εγώ με τον Αποστόλη και τη μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου. Δηλαδή, ήταν σαν περάσαμε σε μία στιγμιαία χρονομηχανή, αυτό νομίζω έφερε τη συγκίνηση, σαν να μεταφερθήκαμε 25 χρόνια πίσω. Ο Απόστολος ήταν υπέροχος, όπως πάντα. Είναι πολύ γλυκός, όσο κι αν βγάζει μια άλλη πλευρά προς τα έξω». 

«Οι "Ψίθυροι Καρδιάς" ήταν η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση. Περάσαμε πολύ καλά, στην αρχή μου είχε πάρει λίγο χρόνο μέχρι να συνειδητοποιήσω πού βρίσκομαι... Δεν μπήκα τότε στη διαδικασία να δω εpωτικά τον Απόστολο, γιατί ήμουν αγχωμένη στην αρχή. Μετά η σχέση μας ήταν τόσο ωραία, που - έβλεπα φυσικά έναν ωραίο άντρα μπροστά μου - δεν περάσαμε στο εpωτικό στάδιο», πρόσθεσε η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους.