Breaking News

Πυροβολισμοί σε πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια - Νεκροί και τραυματίες (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε στις ΗΠΑ, σε χώρο της πανεπιστημιούπολης της Βιρτζίνια.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News, οι πυροβολισμοί στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια άφησαν πίσω τους τρεις νεκρούς και τουλάχιστον δύο άλλους τραυματίες.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες, το βράδυ της Κυριακής, περίπου στις 22:30 (τοπική ώρα). Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι αναζητούν ως δράστη τον Christopher Darnell Jones.

Ο πρόεδρος του πανεπιστημίου, Jim Ryan,  σε ένα email προς τους φοιτητές, επιβεβαίωσε ότι τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δύο άλλοι τραυματίστηκαν, ωστόσο δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των θυμάτων. Μάλιστα, περιέγραψε τον Jones ως «έναν από τους μαθητές μας» στο μήνυμά του.

«Καλέστε το 911 αν τον δείτε, μην τον πλησιάσετε», προειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια σε ένα tweet, κοινοποιώντας μια φωτογραφία του Jones.

Η ίδια φωτογραφία εμφανίζεται σε ένα προφίλ του Jones το 2018, στην ομάδα Virginia Cavaliers που εκπροσωπεί το Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια στο άθλημα του αμερικανικού ποδοσφαίρου. Εκείνη τη χρονιά δεν είχε παίξει σε κανένα παιχνίδι.

Σύμφωνα με το NBC News, ο ύποπτος εθεάθη τελευταία φορά να φορά ένα μπορντό μπουφάν, μπλε τζιν και κόκκινα παπούτσια, ενώ ενδέχεται να οδηγεί ένα μαύρο SUV.

Οι αστυνομικές αρχές του πανεπιστημίου προειδοποίησαν ότι ο ύποπτος εξακολουθεί να θεωρείται «ένοπλος και επικίνδυνος».

Δείτε το σχετικό βίντεο του ABC Philadelphia.


Πληροφορίες από: NBC News