Breaking News

Σάσα Σταμάτη για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Φωτεινή Πετρογιάννη: «Η μία έχει τα ορμονικά της, η άλλη τι;» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την κόvτρα στα social media, μεταξύ Κωνσταντίνας Σπυροπούλου - Φωτεινής Πετρογιάννη, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους η Σάσα Σταμάτη, που παρευρέθηκε σε event το βράδυ της Πέμπτης (10/11). Οι δηλώσεις της προβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο Happy Day, με τη Σάσα Σταμάτη να τονίζει:

«Καλό θα είναι, εφόσον κάποιοι άνθρωποι γνωρίζονται - είτε είναι φιλικό, είτε είναι επαγγελματικό, είτε είναι εpωτικό -, να τα λύνουν μεταξύ τους κι όταν πρέπει να τα λύσουν. Τώρα, αυτό είναι... last year. 

Είναι λίγο άβολο όλο αυτό γιατί μου είναι πολύ συμπαθής και η Φωτεινή - δεν είναι φίλη μου -, σαν δημοσιογράφος κλπ. Τώρα, η άλλη η κοπέλα είναι έγκυος... Kαλό θα είναι να τα βρούνε μεταξύ τους τώρα...

Μόνο και μόνο που η Κωνσταντίνα είπε στην Ελένη Μενεγάκη ότι "βλέπω κάποιους ανθρώπους εδώ και ντρέπομαι να τους κοιτάξω στα μάτια", δεν είναι και λίγο αυτό. Από εκεί και πέρα... θα φανεί στο χειροκρότημα... Εγώ είμαι των πράξεων πιο πολύ.

Την πήρε τηλέφωνο την Κωνσταντίνα, αλλά στις 3 το πρωί; Εντάξει, η μία έχει τα ορμονικά της που είναι έγκυος, η άλλη; Δεν είχε να πάει στις έξι το πρωί στην εκπομπή;

Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι τα social media είναι ένας τρόπος για να λύσεις τις διαφορές σου. Και στην τελική, τι έχουν να χωρίσουν;».