Breaking News

Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω αρχαιοελληνικό πρόσωπο, είμαι ολόιδιος με τον Μέγα Αλέξανδρο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο Breakfast@Star φιλοξενήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη διαφήμιση με τον Γιώργο Μάγκα, ενώ μίλησε και για το ρόλο του στο «The Crown» του Netflix. Επίσης, έκανε λόγο για ομοιότητά του, φυσιογνωμικά, με τον Μέγα Αλέξανδρο.

Για την ομοιότητά του με τον Μέγα Αλέξανδρο, ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ τόνισε: «Αυτή τη φωτογραφία την έχει τραβήξει ο Γιώργος Μιχαηλίδης, ο σπουδαίος σκηνοθέτης, σε ένα έργο του Σαίξπηρ που έπαιζα, το "Πολύ κακό για το τίποτα"... Εάν αυτό είναι αμφισβητήσιμο, γι' αυτούς που λένε πως "νομίζει ότι μοιάζει", μα είμαι ολόιδιος!».

Και συνέχισε: «Κάποιοι λένε ότι όλοι έχουμε τούρκικο αίμα. Έχουμε σίγουρα, εγώ έχω και αρχαιοελληνικό. Γιατί έχω αυτό το πρόσωπο;».

«Όταν ήμουν μικρός, μου είχε γίνει πρόταση να παίξω σε αμερικάνικη ταινία και να υποδυθώ τον Μέγα Αλέξανδρο σε μικρή ηλικία. Ωστόσο, η ταινία δεν έγινε ποτέ», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Για το ρόλο του στο «The Crown», σημείωσε: «Έκανα τον Γιάννη Λάτση, σε μία σκηνή 5λεπτη. Πληρώθηκα πάρα πολύ καλά. Έκατσα μία εβδομάδα στη Μαγιόρκα με βοηθό, γιατί δεν ξέρω καλά αγγλικά... Στους τίτλους υπάρχει το όνομά μου και το όνομα του ρόλου, κάτι που σημαίνει ότι δικαιούμαι δικαιώματα... Πέρασα ακροάσεις, δεν μπήκα έτσι. Εμένα με πήρε η art director από την πλευρά την ελληνική και μου ανακοίνωσε "Σπύρο συγγνώμη, κόπηκε η σκηνή, δεν ξέρουμε τι έχει γίνει". Μου εξήγησαν αργότερα τον λόγο...».