Breaking News

Τάσος Λέκκας: Η «απουσία» του πατέρα του και η συγκινητική εξομολόγηση για τη μητέρα του (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «Στούντιο 4» φιλοξενήθηκε ο Τάσος Λέκκας, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει». Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, τη στήριξη της μητέρας του και την απουσία του πατέρα του, συγκινώντας τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Μεταξύ άλλων, είπε στην εκπομπή της ΕΡΤ:

«Η μητέρα μου έκανε δουλειές του ποδαριού. Εγώ μεγάλωσα μόνο με τη μητέρα μου. Οι γονείς μου χώρισαν όταν εγώ ήμουν 2 ετών. Μετά με τον πατέρα μου δεν είχαμε σχέσεις, πολύ σπάνια συναντιόμασταν. Για κάποιο διάστημα έκανα μία προσπάθεια να έχω σχέσεις με τον πατέρα μου, αλλά δεν απέδωσε καρπούς. Ήμουν πολύ μικρός για να επιμείνω. Αργότερα προσπάθησα ξανά και είχαμε συναναστροφή για ένα διάστημα, ωστόσο δεν ευδοκίμησε κάτι. Ίσως με τον καιρό, αν δοθεί η ευκαιρία... Το έκλεισα το θέμα με έναν τρόπο μέσα μου για να μπορέσω να προχωρήσω... Θα ήθελα κάποια στιγμή να συζητήσουμε, γιατί ουσιαστικά δεν τον γνωρίζω... Έχω τρία ετεροθαλή αδέρφια από τον πατέρα μου, με τα οποία έχουμε σχέσεις. Τα αγαπώ τα αδέρφια μου, όπως κι εκείνα εμένα...

Η μαμά μου προσπαθούσε, έκανε ό,τι μπορούσε. Υπήρξαν και άνθρωποι, γείτονες, φίλοι της που μας βοηθούσαν. Οι γονείς του παιδικού μου φίλου, του Γιώργου, που μένουμε δίπλα, ήταν πάντα βοηθητικοί. Η αδερφή της μάνας μου επίσης. Βοηθούσαν όσο μπορούσαν, μπορεί να μας έδιναν ρούχα που δεν έκαναν πλέον στον κολλητό μου. Κάποια γειτόνισσα μπορεί να μας έδινε φαγητό. Εμείς δυσκολευόμασταν οικονομικά γιατί η μητέρα μου δεν είχε σταθερές δουλειές. Φυλούσε παιδάκια κλπ.

Ενώ υπήρχε όλη αυτή η δυσκολία, δεν είχαμε μιζέρια. Είχαμε χαρά μέσα στο σπίτι. Παίρναμε βιβλία και διαβάζαμε. Μου έλεγε ότι έχουμε τόσα π.χ. 10 ευρώ. Να πάρουμε φαΐ ή ένα βιβλίο; Έλεγα εγώ λίγο φαΐ κι ένα βιβλίο. Χτίσαμε έτσι μια βιβλιοθήκη και διαβάζαμε. Έκανε ό,τι μπορούσε. Με πήγαινε με μια ομπρελίτσα στο θέατρο και πλήρωνε 40 ευρώ. Ήταν πολλά. Με πήγαινε να κάνω θέατρο, που δεν ήθελα να γίνω γιατρός... κοινωνικά θα έλεγε "να γίνεις γιατρός να βγάλεις λεφτά". Ηθοποιός με οριακά 99% ανεργία. Ήταν εκεί...».

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα.