Breaking News

Το μήνυμα του Φ. Σεργουλόπουλου στον Β. Τσιάρτα: «Θα μιλήσω για το παιδί μου όπου βρεθώ κι όπου σταθώ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στον Βασίλη Τσιάρτα αναφέρθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν».

Χθες (3/11) έγινε γνωστό ότι ο Βασίλης Τσιάρτας καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση με αναστολή και 5.000 ευρώ χρηματική ποινή για τραvσφοβική ανάρτηση που είχε κάνει στα social media το 2017.

Η υπόθεση εκδικάστηκε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε μηνυθεί από την πρόεδρο του Σωματείου Διεμφυλικώv, που έφυγε από τη ζωή. Την είδηση για την καταδικαστική απόφαση γνωστοποίησε σε ανάρτηση του στο Facebook ο δικηγόρος Βασίλης Σωτηρόπουλος.


Το μεσημέρι της Παρασκευής (4/11), ο Φώτης Σεργουλόπουλος διάβασε την επίμαχη ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα, στην οποία αναφέρεται, μεταξύ άλλων: «Με ξεπερνάει, βέβαια, το ό,τι θέλουν να έχουν και παιδιά, όπως επίσης και το να βγαίνουν δημόσια να το επιδεικνύουν».

Ο παρουσιαστής τόνισε, κοιτώντας την κάμερα: «Θέλω να πω στον κ. Τσιάρτα ότι βγαίνω δημοσίως και λέω για το παιδί μου και είμαι ένας ελεύθερος άνθρωπος, όπου θα μιλήσω για το παιδί μου όπου σταθώ κι όπου βρεθώ γιατί το αγαπάω κι έχω το δικαίωμα αυτό. Και αν μου την πει, μπορώ κι εγώ να καταφύγω στη Δικαιοσύνη».

«Οι απόψεις αυτές είναι ρατσιστικές και καταδικάζονται από το νόμο», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Φώτης Σεργουλόπουλος.