Breaking News

Το σχόλιο του Λιάγκα μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Χριστοδούλου για Κ. Λέχου - Γ. Κιμούλη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Χριστοδούλου για τον Γιώργο Κιμούλη και την Κατερίνα Λέχου, το Πρωινό πρόβαλε την Τρίτη (15/11) όσα είχε αναφέρει η ηθοποιός τον περασμένο χρόνο για τη συνεργασία της με τον Κιμούλη.

Ήταν αρχές Φεβρουαρίου του 2021, όταν η Κατερίνα Λέχου είχε υποστηρίξει ότι βίωσε στο παρελθόν άσχημη συμπεριφορά στο θέατρο, κατά τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Μιλώ για επί σκηνής αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Το διαχωρίζω από την προσωπική σχέση που είχα με τον Γιώργο Κιμούλη, που ήταν δική μου ευθύνη, αν πέρασα άσχημα ή ωραία δεν αφορά τον κόσμο», είχε ξεκαθαρίσει η γνωστή ηθοποιός, στη συνέντευξη που παραχώρησε τότε στη Φαίη Σκορδά.

Ο ηθοποιός και παραγωγός Γιώργος Χριστοδούλου είπε χθες στον Γιώργο Λιάγκα: «Θα σου πω τώρα κάτι που δεν το γουστάρω πολύ, αλλά θα το πω... Ο Γιώργος δεν είχε σχέση με την Λέχου τέσσερα χρόνια; Κι εσύ το γνωρίζεις κι εγώ το γνωρίζω... Είναι δυνατόν μετά από τέσσερα χρόνια να βγαίνει η Λέχου και να τον κατηγορεί; Δηλαδή, όταν το βράδυ κoιμόταv στο κρεβάτι μαζί του, δεν; Τίποτα;... Κάποια στιγμή σκέφτομαι και λέω ότι δεν είναι λογικές αυτές. Δηλαδή, σέβεσαι τον άνθρωπο που κοιμάσαι στο κρεβάτι, δεν βγαίνεις να μιλάς μετά. Παρ' τον σε μια γωνιά και πλάκωσέ τον...».

Μετά την προβολή ενός αποσπάσματος από τη συνέντευξη της Κατερίνας Λέχου, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε στο Πρωινό: «Εγώ δεν λέω ότι είπε ψέματα η κ. Λέχου και είναι η δική της οπτική, την οποία σέβομαι. Επίσης, σέβομαι ακόμα και τον άνθρωπο που δεν μπορεί να διαχωρίσει και τα μπερδεύει τα προσωπικά με τα επαγγελματικά. Ωστόσο, κάνει εντύπωση.... Δηλαδή από την άλλη, ένας τρίτος μπορεί να πει "Πώς είναι δυνατόν δύο άνθρωποι να είναι μαζί τέσσερα χρόνια, να κοιμούνται μαζί, να έχουν σχέση και στο θέατρο να αισθάνεται η κ. Λέχου ότι της κάνει bullying;". Δεν λέω ότι έχει δίκιο ο Γιώργος Χριστοδούλου, που το είπε, αλλά το σκέφτηκε…».

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό.