Breaking News

Θ. Τσαλταμπάσης για Α. Βουγιουκλάκη: «Δεν μπορούσα να συνηθίσω ότι ήμουν δίπλα της, ένιωθα περίεργα που την έβλεπα από κοντά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η ΕΡΤ δημοσίευσε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του Θανάση Τσαλταμπάση στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές», η οποία θα προβληθεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, στις 24:00 τα μεσάνυχτα. Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε στον Ανδρέα Ροδίτη:

«Από τη θεατρική συνεργασία μου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αυτό που μου έμεινε είναι ότι δεν μπορούσα να συνηθίσω ότι ήμουν δίπλα της. Η γενιά μου μεγάλωσε με τις ταινίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου. Ένιωθα κάθε μέρα πάρα πολύ περίεργα που την έβλεπα από κοντά.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι πίσω από τις κουίντες, λίγο πριν βγει στη σκηνή, ήταν ένας ένας άλλος άνθρωπος και μετά, βγαίνοντας στη σκηνή, φώτιζε και μπαίναμε όλοι στο "παραμύθι". Αυτή η "ψευτιά" του θεάτρου - που δεν είναι ψευτιά -, μου έκανε τρομερή εντύπωση...

Κι εγώ κάπως έτσι είμαι, ήσυχος και ήρεμος πριν, ενώ έχω μία άλλη δύναμη πατώντας το πόδι μου στη σκηνή. Αυτό με κάνει και λατρεύω αυτή τη δουλειά».