Breaking News

Βαλέρια Κουρούπη - Νίκος Ξύδης: «Ο γιος μας ανακουφίστηκε με το διαζύγιο» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μια ξεχωριστή συνέντευξη που παραχώρησαν στο «Στούντιο 4», η Βαλέρια Κουρούπη και ο πρώην σύζυγός της, Νίκος Ξύδης, μίλησαν για το διαζύγιό τους.

Η Βαλέρια Κουρούπη είχε παντρευτεί το 2002 με τον τραγουδιστή Νίκο Ξύδη (γιο της Ελένης Βιτάλη), με τον οποίο απέκτησε έναν γιο. Οι δυο τους χώρισαν μέσα στο 2019, ωστόσο διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

«Είχαμε φιλικό χωρισμό, που σημαίνει ότι δεν είχαμε τσακωμούς και εντάσεις... Κάναμε πολλές κουβέντες για να δούμε αν θα χωρίσουμε ή όχι... Εμείς επικοινωνούμε πολύ και κουβεντιάζουμε και πολύ ωραία. Τα συζητήσαμε όλα αυτά με λύπη και με πόνο, γιατί δε σου αρέσει να βλέπεις ένα τέλος, ωστόσο δεν τσακωθήκαμε. Ήμασταν σύντροφοι και σε αυτό», είπε η γνωστή ηθοποιός.

Επίσης, τόνισαν ότι σκεφτόταν πώς θα ανακοινώσουν τον χωρισμό τους στην Ελένη Βιτάλη, η οποία στεναχωρήθηκε περισσότερο από όλους.

«Δεν συνέβαινε κάτι μέσα στο σπίτι, δεν είχαμε τσακωμούς, αλλά το παιδί είχε καταλάβει ότι υπήρχε αποξένωση μεταξύ μας. Όταν του είπαμε ότι χωρίζουμε, ανακουφίστηκε. Είπε "σας ευχαριστώ πολύ", γιατί είχε υποπτευθεί διάφορα... Και μας έβαλε αυτός στο τραπέζι να μας πει τι είχε καταλάβει. Του είπαμε ότι έκανε λάθος και πως μάλλον θα χωρίσουμε και ανακουφίστηκε πολύ το παιδί... Τα παιδιά θέλουν αλήθεια», σημείωσε η Βαλέρια Κουρούπη.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα.