Breaking News

Βίκυ Καγιά: «Στην αρχή της καριέρας μου έκλαιγα συνέχεια - Δεν έχω αδικήσει και δεν έχω ενοχλήσει κανέναν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Βίκυ Καγιά ήταν καλεσμένη τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (17/11) στο «The 2Night Show», όπου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Η παρουσιάστρια, μοντέλο και κριτής του GNTM - που ξεκίνησε το μόντελινγκ σε ηλικία 14 ετών - μίλησε για την καριέρα της στο εξωτερικό, τη λάμψη, τα εμπόδια και τις εμπειρίες που έζησε όλα τα χρόνια της επιτυχημένης της πορείας.

«Στην αρχή της καριέρας μου έκλαιγα συνέχεια, αλλά δεν μπορούσα να το πω στους γονείς μου, γιατί θα με γυρνούσαν πίσω στην Ελλάδα... Τα έκανα όλη μόνη μου, για αρκετά χρόνια - ήμουν μικρότερη από 18 χρονών - συντηρούσα την οικογένειά μου και το έκανα με χαρά... Όταν πήγα στο Παρίσι συγκατοικούσα με την Olga Kurylenko, την Anja Rubik, την Adriana Lima και την Alessandra Ambrosio, τότε δεν ήταν γνωστές», αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά.

Επίσης, περιέγραψε την εμπειρία της ως ηθοποιός, ενώ ανακοίνωσε τη συμμετοχή της σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ταινία «Πολύδροσο», του Αλέξανδρου Βούλγαρη. 

Μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δεν έχω βλάψει ποτέ κανέναν. Στο λέω, με το χέρι στην καρδιά, ότι όσα χρόνια δουλεύω δεν έχω αδικήσει και δεν έχω ενοχλήσει κανέναν. Το αντίθετο. Έχω βοηθήσει με την καρδιά μου, με ό,τι έχω, με διασυνδέσεις, με χρήματα, με ό,τι μπορώ να βοηθήσω και το έχω κάνει με χαρά, χωρίς να περιμένω ποτέ ευχαριστώ. Απλά δεν περίμενα και το αντίθετο... Δεν τα κάνω αυτά που κάνω για να έρθει κάποιος και να μου πει "Μπράβο ρε Βίκυ, σε ευχαριστώ" και να το πω και στην Ελλάδα όλη. Αλλά όχι και το αντίθετο. Αληθινά σου λέω, αν είχα να ζητήσω συγγνώμη σε κανέναν, θα το έκανα πρώτη - πρώτη. Είμαι τόσο πολύ καθαρή με τη συνείδηση μου, δεν έχω ενοχλήσει κανέναν ποτέ. Το αντίθετο έχω κάνει βασικά. Έχω φροντίσει να έχουν δουλειά, να έχουν χρήματα και να μπουν όταν έχουν κοπεί ενώ τους έχουν πει όχι. Έχω βάλει μπροστά τον εαυτό μου και έχω βάλει μπροστά το όνομά μου για να μπορέσουν να συνεχίσουν. Οπότε δεν ξέρω γιατί θα έπρεπε να πω συγγνώμη... Δεν νιώθω πίκρα γιατί έχω αρχίσει και φιλοσοφώ και διαβάζω πάρα πολλά βιβλία ενάντια στο μίσος και τη ζήλια για να καταλάβω τι γίνεται. Είναι απόλυτα λογικό, γιατί υπάρχει μια λογική που λέει ότι οι άνθρωποι οι οποίοι σε διαβάλλουν, λένε πράγματα για σένα και σε φθονούν, θέλουν κάτι που έχεις και δεν το έχουν αυτοί. Είναι οι άνθρωποι που δεν είναι καλά με τον ίδιο τους τον εαυτό».

Στο τέλος, η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και τα δύο παιδιά τους, την Μπιάνκα - Αλεξάνδρα και τον Κάρολο - Ηλία.

«Η Μπιάνκα είναι 7,5 και ο Κάρολος 4,5. Είμαι μαμά κι έχουμε και δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του Ηλία, οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται Σαββατοκύριακο στο σπίτι, περνάμε τέλεια» είπε, μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.