Breaking News

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Τα στόματα αρχίζουν να ανοίγουν και να ξερνούν όλη τη δυσωδία» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ξέσπασε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, αναφερόμενη στην υπόθεση των καταγγελιών περί κακoποίησης σε δομές της «Κιβωτού του Κόσμου». Η γνωστή παρουσιάστρια έγραψε στο Instagram αργά το μεσημέρι της Δευτέρας (21/11):

«Για να καταλήξει από Κιβωτός του Κόσμου σε... Κιβώτιο Παραπόνων όλου σχεδόν του κόσμου, κύλησε πολύ βρώμικο νερό στ' αυλάκι. Σωρεύτηκε για πολλά χρόνια ο εκφοβισμός. Εν..κιβωτίστηκε σε πολλές παιδικές ψυχές ο εξευτελισμός. Αθροίστηκε σε τόσα παιδικά κορμάκια ο... παραδειγματισμός. Εγκλεισμοί σε κλουβιά, στέρηση τροφής, κακοποιητικές πράξεις, ασελγεiς νύχτες και επαχθείς μέρες!

Και τα στόματα αρχίζουν να ανοίγουν το ένα πίσω από το άλλο και να ξερνούν όλη τη δυσωδία! Όλο το δηλητήριο που κατάπιναν από φόβο, παιδιά ήδη πολύ ταλαιπωρημένα από πριν στις δικές τους οικογένειες!

Γι' αυτό, αν οι καταγγελίες αποδειχθούν αληθείς, οι δράστες πέρα από τα ποινικά και οικονομικά τους εγκλήματα, αιτούμαι να διωχθούν και για ένα ακόμη, πολύ σοβαρό! :

ΓΙΑ ΤΟ Ο,ΤΙ ΣΥΝΕΘΛΙΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ!

Και η πολιτεία επιτέλους ας αποδομήσει την όποια δομή είναι σαθρή! Την όποια δομή αποδομεί παιδικές ψυχές, και μάλιστα παίρνει και γι' αυτό επιχορήγηση! ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!»