Breaking News

Συντριβή ελικοπτέρου στο Μεξικό - Πέντε νεκροί (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέντε άνθρωποι - συμπεριλαμβανομένου του ανώτατου αξιωματούχου ασφαλείας για την πολιτεία Aguascalientes στο κεντρικό Μεξικό - έχασαν τη ζωή τους, σε συντριβή ελικοπτέρου την Πέμπτη (17/11), ανακοίνωσαν οι αρχές.

Σύμφωνα με το ABC News, το ελικόπτερο της κρατικής δημόσιας ασφάλειας συνετρίβη νωρίς το πρωί της Πέμπτης κοντά σε νοσοκομείο στην πόλη Jesús María, στα βόρεια της πολιτείας Aguascalientes, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ο αρχηγός της τοπικής ασφάλειας Porfirio Sánchez Mendoza και οι υπόλοιποι τέσσερις επιβαίνοντες.

Την ανακοίνωση έκανε η κυβερνήτης της πολιτείας, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Η María Teresa Jiménez είπε ότι οι προκαταρκτικές έρευνες δείχνουν ότι πρόκειται για ατύχημα.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα του ABC News, ο Porfirio Sánchez Mendoza είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο του 2022, όταν το ομοσπονδιακό γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα άνοιξε δικογραφία εναντίον του μετά από καταγγελίες για βασαvιστήρια, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος επτά μήνες αργότερα λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων και επέστρεψε στη δουλειά του.

Η στιγμή της συντριβής καταγράφηκε σε βίντεο που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο δείχνει το ελικόπτερο να πέφτει σχεδόν κάθετα και να συντρίβεται στο έδαφος.