Breaking News

Α. Χατζηανδρέου: «Κάποιοι θα μπουν στο Survivor All Star γιατί ήταν καλοί στο ριάλιτι - Ο Δάντης είναι το στήριγμά μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για το Survivor All Star και τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη μίλησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Η αθλήτρια και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης είπε στην κάμερα του «Μega Καλημέρα»:

«Και να έχω υπογράψει για το Survivor All Star δεν θα το έλεγα γιατί δεν επιτρέπεται από την παραγωγή. Ξέρω κάποιους που θα μπουν, οι οποίοι δεν θα είναι οι καλύτεροι αγωνιστικά, καθώς ήταν καλοί στο... ριάλιτι... Το οικονομικό κομμάτι σε βάζει στη διαδικασία να σκεφτείς να ξαναπάς στο παιχνίδι, τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα δεν είναι λίγα. Κάποιοι ζητάνε παραπάνω και είναι αχαριστία.

Σε λίγες μέρες παίρνω το πτυχίο μου από τη σχολή "Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητισμού" και θα κάνω μεταπτυχιακό πάνω στα ΑμεΑ.

Ο Χρήστος Δάντης είναι το στήριγμά μου, όπως τον στηρίζω κι εγώ. Το δαχτυλίδι που φορώ είναι ένα μονόπετρο της γιαγιάς μου... Ο Χρήστος δεν έχει αξιωθεί να μου πάρει ένα δαχτυλίδι (γέλια). Νομίζω ότι μετά τους τέσσερις γάμους που έχει κάνει δεν θα θέλει...».

Δείτε το βίντεο του Mega.