Breaking News

Χρύσπα: «Έγινα έξαλλη με ένα δημοσίευμα... Ποιος είσαι που θα μου το κάνεις εμένα αυτό; Με ποιο δικαίωμα;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξή της στο «Πρωινό μας», η Χρύσπα αναφέρθηκε στο νέο της τραγούδι «Μυστικά σ' αγαπάω», που αναμένεται να κυκλοφορήσει, ενώ εξέφρασε και την ενόχλησή της για ένα δημοσίευμα που την εκνεύρισε. Η γνωστή τραγουδίστρια είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για το νέο μου τραγούδι, το οποίο το έχω γράψει εγώ. Είναι η πρώτη φορά που δημοσιοποιώ τραγούδι μου και ανυπομονώ για τις αντιδράσεις του κοινού. Τα γυρίσματα γίνονται εδώ στο Ψυχικό, στο μαγαζί που έχουμε με τον Παναγιώτη. Η αλήθεια είναι ότι ο σύζυγός μου έχει το τιμόνι της επιχείρησής μας, εγώ είμαι πιο πολύ του καλλιτεχνικού κομματιού και των δημοσίων σχέσεων.

Δεν με ενδιαφέρει να προβάλλω την προσωπική μου ζωή, ούτε κρύβομαι όμως. Απείχα λίγο από το τραγούδι γιατί σπούδασα χορό. Δεν σταμάτησα το τραγούδι, ο χορός ήταν το απωθημένο μου.

Έγινα έξαλλη με ένα δημοσίευμα που έλεγε ότι "η Χρύσπα παρατάει το τραγούδι και γίνεται ταβερνιάρισσα". Δεν με πείραξε το ταβερνιάρισσα, τιμή μου και καμάρι μου. Χαίρομαι πολύ που υπάρχει αυτή η ταβέρνα στην Αίγινα. Με ενόχλησε το "παρατάει το τραγούδι". Γιατί έγινε σε μία περίοδο που οι τραγουδιστές δεν είχαμε δουλειά. Ήμασταν πολύ καιρό σε παύση και όταν άνοιξε η δουλειά μας, βγήκε αυτό το δημοσίευμα. Και αυτό ήταν τεράστιο φάουλ γιατί εμένα μου στερείς το δικαίωμα, από αυτόν που θα διαβάσει το δημοσίευμά σου, να βρω δουλειά. Ποιος είσαι φίλε μου που θα μου το κάνεις εσύ εμένα αυτό; Με ποιο δικαίωμα;

Γουστάρω να τρώω, μ' αρέσει, συγγνώμη κιόλας... Αν θέλω να πάρω 10-15 κιλά, θα τα πάρω και μαγκιά μου και μην με κοιτάς... Τότε έκανα βλακείες, έκανα εξοντωτικές δίαιτες και δημιούργησα πρόβλημα στον εαυτό μου. Σαφώς και αγαπάω πιο πολύ τον εαυτό μου τώρα...».