Breaking News

Ζωή Κρονάκη: «Άρχισε να κλωτσάει τις κάμερες... Είχα πάθει σοκ κι άρχισα να κλαίω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα περιστατικό, που της συνέβη όταν παρουσίαζε την εκπομπή «Μαμά-δες», αποκάλυψε η Ζωή Κρονάκη. Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ και παρουσιάστρια της εκπομπής «Δύο στη 1», εξομολογήθηκε στην κάμερα του «Πρωινού μας»:

«Στις "Μαμά-δες" είχε συμβεί ένα περίεργο περιστατικό και μάλιστα μπήκα και σε μια λογική να σκεφτώ αν θα πρέπει να μιλήσω γι' αυτό ή να προτιμήσω τη σιωπή. Σήμερα που μιλάμε νομίζω ότι θα έπρεπε να μιλήσω. Τότε προτίμησα τη σιωπή.

Βρεθήκαμε, κάποια στιγμή, σε έναν εργασιακό χώρο και πήγαμε να κάνουμε μια συνέντευξη για τις "Μαμά-δες". Ο άνθρωπος, που μας υποδέχτηκε στο χώρο, ενώ ήταν γνώστης του τι θα γίνει σ' αυτόν το χώρο, για κάποιο λόγο αισθάνθηκε ότι παραβιάστηκε ο χώρος του κι αυτό που συνέβη ήταν ότι ξαφνικά άρχισα να ακούω βωμoλoχίες... "να σηκωθείτε και να φύγετε"...  Άρχισε να κλωτσάει κάμερες... Είχα πάθει σοκ κι άρχισα να κλαίω.

Φύγαμε τελικά, εκβιαστήκαμε - κι εκ των υστέρων - κι εκεί μου μπήκε το δίλημμα, γιατί αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα και άβολα για το αν θα πρέπει να μιλήσω γι' αυτό το περιστατικό. Προτίμησα τη σιωπή από το φόβο. Γιατί υπήρχαν οικογένειες και δεν ήξερα πού μπορεί να φτάσει αυτός ο άνθρωπος...».